Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

E-conomy Marketing services

E-conomy Marketing Services is een bedrijf dat u helpt met het behalen van een zo optimaal online resultaat voor jou website waarbij zij inspelen op de online zichtbaarheid van je website. Zij bieden een breed dienstenpakken aan op het gebied van Online Marketing. Zelf is E-conomy gevestigd in de Frederik Matthesstraat 30 te Delft.

Door middel van technische kennis en een mix van creativiteit  van online marketing, staan zij in  voor het opbouwen van u website, Sociale media campagne, google adwords campagne of web shop.
Omdat E-conomy  een optimale conversie wil bereiken bieden ze verschillende diensten aan die je helpen  om meer bezoekers naar je website te generen en bij een web shop ervoor zorgen dat je een zo  optimaal resultaat verkrijgen en zodat je verkopen worden gestimuleerd door hun hulp.

De meest belangrijk diensten waarmee zij zich bezig houden zijn: online strategie, zoekmachine optimalisatie, affiliate marketing, google adwords beheer en webdesign & ontwikkeling.

Online marketing strategie is de laatste jaren populairder geworden omdat er meer en meer verschuiving is naar de online markt. De effectiviteit van traditionele marketing is ook sterk gedaald.  De handigheid van online marketing is ook dat alles gemeten kan worden, u kan precies meten wat elke investering je heeft opgeleverd.

Via adwords adverteren probeert men een optimaal rendement te behalen  door middel van zo weinig mogelijk geld uit te geven aangezien je alleen moet betalen voor deze advertenties als surfers effectief op deze link klikken.  Het voordeel van deze advertenties is dat deze zeer doelgericht is omdat u kan kiezen bij welke zoekwoorden je advertentie tevoorschijn komt bij online surfers.

Via zoekmachine optimalisatie kan je bezoekers  generen zonder er ook maar iets aan uit te hoeven geven.  Via SEO zorgt men ervoor dat je zo hoog mogelijk gerangschikt bent in Google wat zorgt voor meer verkeer, leads en sales via je website.

Linkruil.org

Comments are closed.