Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een ensuite met en suite deuren creëert sfeer

Hoe creëert u sfeer in uw woning?

Wie wil er nu geen gezellige en warme sfeer in de woonkamer? Woonaccessoires zoals o.a. kaarsen, kussens en verlichting op de juiste plaats, kunnen hier zeer zeker voor zorgen. Toch zijn er nog veel meer mogelijkheden om uw woonkamer van een behaaglijke sfeer te voorzien.

Kies voor authentieke details

Heeft u weleens van een ensuite gehoord? Dit is als het ware een scheiding die geplaatst wordt in het midden van uw woonkamer. Zo ontstaat er een voor- en achterkamer zoals dat vanaf omstreeks 1840 heel gebruikelijk was. Ruim 100 jaar was het een trend de woonkamer onder te verdelen in twee aparte ruimten. De scheiding bestond uit en suite deuren voorzien van prachtige panelen ingezet met glas. Vaak werd er gekozen voor glas in lood voor een sierlijk effect. Aan de zijkanten van de deuren werden vaak boekenkasten of planken geplaatst zodat diverse spullen konden worden opgeborgen. In veel oude woningen zijn nog originele en suite deuren aanwezig. Deze woningen zijn dan ook zeer in trek. Helaas zijn modernere woning niet van deze sfeervolle elementen voorzien. Toch is het mogelijk ook in een nieuwbouwwoning deze sfeer van weleer te doen herleven.

Geheel op maat

Wanneer u kiest voor een echte vakman, is het mogelijk in iedere woning een prachtige ensuite te laten plaatsen. U kunt kiezen voor een klassieke uitvoering met sierlijke elementen, facet geslepen glas, glas in lood en bijpassende kasten, een modernere versie met strakke lijnen, of een uitvoering op maat, geheel volgens uw wensen. Een specialist zal hiervoor eerst bij u thuis langs komen om uw behoefte te bespreken en vervolgens een ontwerp te maken. Wanneer u tevreden bent over het uiteindelijke ontwerp, kan gestart worden met de uitvoering. Hiervoor zal altijd gebruik gemaakt worden van eersteklas materialen.

Sfeermaker

Zodra de kamer en suite af is, zal het resultaat verbluffend zijn. Wanneer u de deuren sluit ontstaan er twee knusse ruimten. Een eetkamer en zitgedeelte bijvoorbeeld. Wanneer u de deuren open laat vormen de kamers een geheel, maar dan wel met extra sfeer. Verdiept u zich daarom eens in de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied en kies ook voor deze ultieme sfeermaker.

Linkruil.org

Comments are closed.