Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een geweldige ervaring rijker dankzij Antarctica Expedition

Met dit blog probeer ik jou, de lezer, net zo enthousiast te maken over mijn unieke ervaring, want dat is de enige en beste manier om te omschrijven hoe geweldig Antarctica Sailing  was.

De ‘Expedition to Antarctica’ gaat van start 

Het is een koude zondagmorgen wanneer we met een groep van 4 vrienden op de Arctic cruise stappen richtingen Antarctica. Van te voren wisten we al dat dit een reis zou worden die we nooit zouden vergeten, maar voordat het zover was moesten we eerst een lange reis maken. We noemden het onderling ook wel de ‘Expedition to Antarctica’, want dat is waar het eigenlijk allemaal over gaat. De reis naar Antarctica. De eerste dagen waren al meteen helemaal geweldig! De regen, de wind en ook zeker de zon zorgde ervoor dat we in de eerste dagen al van alles hadden meegemaakt. Mijn reis kon al niet meer stuk, zelfs voordat we nog niks van Antarctica hadden gezien.

Antarctica expedition 

Op het moment dat Antarctica in zicht komt, wordt de reis alleen maar mooier. Je ziet dingen waarvan je nooit had kunnen dromen. Het is er koud, maar daar merk je helemaal niks. De ervaring die je opdoet, de koude wind die langs je oren blaast en de dieren die je allemaal ziet. Antarctica Expedition was voor mij een reis die ik nooit had willen missen. Het is er echt geweldig en de terugreis was net zo’n ervaring als de heenreis. Op internet is tegenwoordig veel te lezen en te zien over Antarctica, maar voor mij is de enige echte manier om achter het ‘geheim’ van Antarctica te komen door er zelf heen te gaan. Dit kan onder andere via Antarctica expedition.

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.