Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een geweldige spandoek om het goed te vieren

Wanneer je bezig bent met een organiseren van een groot evenement of een kleiner feest bij u in de omgeving wilt u een aantal weken van te voren uw feest of evenement promoten. Spandoeken zijn ideale reclamedragers wanneer je extreem wilt opvallen.
Bij het bedrukken van een spandoek zal je 5 punten moeten doorlopen om tot een goed eindresultaat te komen. Hieronder zullen we de 5 punten met je doornemen.

1. Kies een formaat

Bij de meeste drukkerijen zijn verschillende formaten mogelijk. Bij het kiezen van een formaat zal je rekening moeten houden met waar je het spandoek wilt plaatsen. Is op de aangewezen plek veel ruimte of minder ruimte. Ook zal je rekening moeten houden met de hoeveelheid mensen je aan wilt trekken. Bij een groot aantal neem je natuurlijk een groter spandoek dan bij een klein aantal personen.

2: Kies het doeksoort

De meeste spandoeken worden gedrukt om PVC doek. Dit is een doek van kunststof dat 100% glad blijft zitten. Naast PVC doek heb je ook PVC Mesh. Wanneer je spandoek op een open plek met veel wind komt te staan is PVC Mesh het juiste materiaal. Mesh is namelijk een geperforeerd doek waardoor het veel minder wind vangt.

3: Kies de afwerking

Meestal wordt een spandoek omgezoomd waardoor ze de randen van het spandoek kunnen voorzien van zeilringen. Het gebruik van zeilringen zal het bevestigen van je spandoek eenvoudiger maken. Naast de zeilringen is het ook mogelijk om gebruik te maken van zomen f koorden.

4: Levensduur Spandoek

De levensduur van je spandoek is iets om over na te denken. Wil je de spandoek tijdelijk gebruiken of voor een langere periode. Ook kan het zo zijn dat je de spandoek meerdere keren in het jaar wilt gebruiken. Daarnaast is het zeer belangrijk waar je spandoek komt te hangen. Zeker in het voorjaar zal je spandoek erg kwetsbaar zijn  door de UV stralen die dan erg hoog zijn.

5: Eenzijdig of dubbelzijdige bedrukking

Afhankelijk van waar je je spandoek gaat plaatsen is het in sommige gevallen verstandig om je spandoek dubbelzijdig te laten bedrukken.

Wanneer u bij deze punten heeft stil gestaan en uw beslissing heeft genomen, kunt u contact opnemen met een drukkerij naar uw keuze. Zij zullen u verder helpen met de volgende stappen.

Linkruil.org

Comments are closed.