Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een Goedkope Badkamer Inrichten kan Dankzij de Tegels Keuze Alsnog Stijlvol Zijn

Een nieuwe badkamer inrichten is vaak een flinke kostenpost. Een nieuwe bad of douche, een andere wastafel en kranen plus uiteraard een vernieuwd toilet. Wilt u een zuinige en goedkope badkamer die toch luxueus aanvoelt, dan valt dat eenvoudig te bereiken door rekening te houden met een aantal punten, die ervoor zorgen dat u nog jaren met plezier in uw eigen natte ruimte komt.

Besparing van water

Vanzelfsprekend wordt in de badkamer zeer veel water verbruikt. Wanneer u een nieuw toilet of douche installeert, is het daarom voordelig om voor waterbesparende modellen te gaan. Een waterbesparende douchekop heeft zelfs als grote voordeel dat dezelfde hoeveelheid water door een kleinere opening moet komen. Hierdoor bespaart u niet enkel water, maar wordt de straal ook krachtiger, wat een masserend of scrubbend effect op de huid heeft. Voor het toilet kunt u kiezen voor een bedieningspaneel waarmee u zelf de waterafgifte kan reguleren. Zo bespaart u al snel 30 % van het water per keer dat u doortrekt! Op jaarlijkse basis vertaalt dat zich naar tientallen euro’s, zonder dat u er zelf last van ondervindt.

Tegels maken de wand

Het juiste type tegel zorgt ervoor dat uw goedkope badkamer aanvoelt als een model van topklasse. Door te spelen met maten, kleuren en patronen creëert u een unieke en persoonlijke ambiance waar u dagelijks weer van kunt genieten. Voor tegels in de badkamer zijn een aantal dingen van belang. Grootste hiervan is de stroefheid van de tegel. Het heet natuurlijk niet voor niets de natte ruimte. Met stroeve tegels voorkomt u ongelukken door het uitglijden op een gladde vloer.

Spelen met maten en kleuren

De tegels bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw badkamer. U kunt zelf bijvoorbeeld handig gebruik van het optische effect dat tegels bieden. Wanneer u een kleine badkamer heeft, dan is het bijvoorbeeld gemakkelijk om de ruimte groter te doen lijken. Het enige wat u daarvoor nodig heeft, zijn grote en lichtgekleurde tegels. Deze zorgen ervoor dat uw ruimte tweemaal zo groot lijkt als in het geval u kleine en donkergekleurde tegels gebruikt! Uw sanitairspecialist kan u van nog meer tips, trucs en andere handigheden voorzien.

Linkruil.org

Comments are closed.