Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een grafsteen zelf ontwerpen, kan dat?

Weinig mensen denken na over de dood.  
Staat u wel eens stil bij het feit dat het leven zoals u dat nu kent ook een keer zal ophouden?
Misschien niet, nadenken over dood gaan, dat is niet iets waar men graag mee bezig is. Een grafsteen kiezen is wellicht het laatste waar u aan denkt…
Misschien laat u dierbaren achter. Zou het niet prettig zijn om te weten dat uw dierbaren u kunnen herdenken op een persoonlijke manier?

Uw eigen grafsteen ontwerpen

Als u komt te overlijden wilt u uw dierbaren toch niet opzadelen met de lastige keus van een grafsteen? Uw leven, uw dood. Bepaal zelf hoe uw laatste rustplaats eruit ziet. Kies uw eigen grafsteen, ontwerp een eigen grafsteen, iets persoonlijks, iets van u zelf.
Geef uw dierbaren een persoonlijke herinnering, een grafmonument om te bezoeken en kan helpen het  verdriet te verwerken.

Een persoonlijke grafsteen, zelf online te ontwerpen

Het personaliseren van grafstenen past bij de manier waarop we tegen het leven aankijken. Ieder individu mag zichzelf zijn. Laat dit tot uiting komen in uw persoonlijke monument.
Een persoonlijke grafsteen kunt u online ontwerpen. Hier kunt u op uw gemak in drie stappen een grafsteen creëren.

Veluwehof, grafstenen, grafmonumenten

Veluwehof Natuursteen uit Voorthuizen (tussen Amersfoort en Apeldoorn) is specialist op het gebied van grafstenen en grafmonumenten. Zij helpen u graag bij uw ontwerp of uw keuze.
Ruim 450 grafstenen en –monumenten zijn uitgestald in de tuinen en toonzaal. U bent welkom om deze in alle rust te komen bezichtigen. U kunt ook de brochure aanvragen en op uw gemak thuis bekijken.
Wilt u meer informatie, kijk dan eens op de website: www.veluwehof.nlgrafsteen

Linkruil.org

Comments are closed.