Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een Hoekkeuken als een goedkope keuken?

Zoveel keukens er bestaan, zoveel verschillende wensen en aandachtspunten er ook aanwezig zijn. Natafelen, comfortabel de afwas doen en vanzelfsprekend de meest heerlijke gerechten bereiden, in uw droomkeuken moet het allemaal kunnen. Er komt dus een stuk meer op u af dan dat u vooraf misschien wel in gedachten had. Zeker omdat u ook nog eens rekening moet houden met de beschikbare ruimte in uw kookvertrek. Is een hoekkeuken überhaupt wel geschikt? En wanneer dat zo is, past het dan ook nog bij uw financiële mogelijkheden?

Perfect voor de kleine ruimte

Simpel gezegd is een hoek keuken niet veel meer dan een enkelwandig keukentype met aan een zijde nog een hoek toegevoegd. Dat klinkt niet heel bijzonder, maar het biedt veel extra mogelijkheden met zich mee. Zo vergroot u niet enkel uw werkruimte zonder te veel afstand te moeten overbruggen maar biedt de hoek zelf veel opberggemak omdat er ruimte aanwezig is voor een carrousel. Hiermee kunt u per vierkante meter wel tweemaal zoveel spullen opbergen als dat normaliter het geval is! Erg handig wanneer u zorgvuldig met de beschikbare ruimte om moet gaan.

Wat wanneer u een goedkope keuken wil?

De aankoop van een keuken vergt normaal gesproken een hele investering. Daarentegen is het een investering waar u niet enkel jarenlang mee verder kunt, maar ook een even grote periode enorm veel plezier van heeft. Doordat productietechnieken steeds meer geprofessionaliseerd en geautomatiseerd worden, krijgt u steeds meer waar voor uw geld.

Waar vindt u uw droomkeuken?

Wilt u goedkoop doch met kwaliteit kopen, dan heeft u een behoorlijk aantal opties. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de steeds bekender wordende keukenoutlets. Wanneer u toch liever een specialist een bezoekje brengt, dan heeft u daar ook uw mogelijkheden. Denk maar eens aan de uitverkoop, koopjeshoek of het aanschaffen van een showroommodel. Kortingen kunnen zo oplopen tot wel 75% terwijl u de service krijgt die uw bij een speciaalzaak verwachten mag. Een niet onbelangrijk punt: dat geldt ook voor de garantievoorwaarden! Zo weet u dat wat er ook gebeurt, u nooit in de kou komt te staan. Uw specialist vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.