Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een huis laten bouwen

Mijn man en ik zijn nu al een aantal jaren samen. Al die jaren heeft hij zijn eigen huis gehad, terwijl ik nog gewoon thuis woonde. Nu zijn we toch zo erg naar elkaar toe gegroeid, dat we nu zitten te denken aan een gezinsuitbreiding en willen wij binnenkort ons eigen huis gaan kopen of bouwen. Mijn man is zelf een dakdekker bij dakdekker Deventer, dus een goed dakdekkersbedrijf hadden wij al geregeld. Zelf ben ik een binnenhuisarchitecte, dus ook de inrichting stond al vast. 

Hedendaags wonen we samen

Tegenwoordig woon ik samen met mijn vriend samen. Het huis bouwen verliep heel erg snel, en inmiddels ben ik ook in verwachting van ons eerste kind. Ons huis is al helemaal klaar en wij willen ons huis zelfs gaan uitbreiden. Mijn man wil namelijk een garage naast ons huis, zodat hij daar zijn auto, mijn auto en zijn werkauto in kwijt kan. Voor de garage wilt mijn man een plat dak, en hij heeft al helemaal in zijn hoofd hoe dit eruit moet komen te zien.

Een aanrader

Wilt u binnenkort een huis laten bouwen, en zoekt u nog naar een goed dakdekkersbedrijf? Dan zijn dakdekker Zutphen en dakdekker Deventer echte aanraders voor u!

Linkruil.org

Comments are closed.