Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een Infrarood Sauna Kopen Door te Besparen op uw Hoekkeuken

Er zijn vele mogelijkheden om flink wat geld te besparen op de aankoop van uw hoekkeuken. Hierdoor kunt u door het geld dat u overhoudt uzelf extra verwennen door bijvoorbeeld een houten of infrarood sauna aan te schaffen! En wie droomt er nu niet van om zo’n unieke wellness ervaring in huis te halen?

De aanschaf van uw keukens

Wie een nieuwe keuken wilt kopen, doet er goed aan zijn mogelijkheden op een rijtje te zetten. Er zijn immers veel opties om stukken goedkoper uit te zijn dan dat u vooraf dacht. Wat dacht u van de outlet, uitverkoop of een showroommodel? De gemiddelde prijs ligt dan al vaak zo’n 20% lager en in sommige gevallen zelfs tot 75%!

Kopen in de outlet

In de outlet verkopen ze grote restpartijen. Hierdoor wordt de prijs flink gedrukt. Soms bieden ze er ook modellen aan verkregen uit een executieverkoop. Tevens zijn er modellen uit een ouder seizoen beschikbaar. In het geval van een hoekkeuken is dat natuurlijk geen enkel probleem, aangezien keukens erop gebouwd zijn tientallen jaren mee te gaan!

Gewoon bij de specialist

Ook bij de keukenspecialist zijn er mogelijkheden om voor een zacht prijsje een keuken met hoekindeling aan te schaffen. Zo hebben ze vaak een uitverkoop waarin bepaalde modellen met korting te koop zijn. Wilt u echt fiks op de prijs besparen, dan kunt u vragen of er bepaalde showroommodellen te koop staan. Omdat deze niet meer tegen de nieuwprijs verkocht kunnen worden, ontvangt u er vaak grote kortingen op. Soms tot wel 75 % groot! Vraag uw keukenspecialist om de mogelijkheden betreffende showroomkoop.

Maar is een infrarood sauna haalbaar?

Zoals u weet kosten keukens veel geld, een bedrag dat vaak vele duizenden euro’s hoog ligt. Daarom kunt u gemakkelijk honderden tot soms meer dan duizend euro besparen op de aankoop. Wie goed zoekt, overlegt en onderhandeld met de adviseur, kan dus zeker met zijn verkregen ´korting´ een aanschaf als een sauna met infraroodfunctie financieren. Een goede infraroodcabine kunt u bij een specialist kopen voor nog geen 1000 euro in totaal, inclusief de installatie.

Lees Meer:  http://www.janvansundert.nl/keukens

Linkruil.org

Comments are closed.