Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kamer en suite of en suite deuren geven uw woning sfeer

De kamer en suite met dubbele deuren tussen de voor- en achterkamer is ontstaan in de 18e eeuw. Tijdens de 19e eeuw werd het vrijwel standaard toegepast in de luxere woningen. Later werden de schuifdeuren (de en suite deuren) geïntroduceerd en werd de en suite ook de trend in de woningen van de middenklasse. Na 1945 werd en suite nauwelijks meer toegepast omdat er door de verwoestingen van de oorlog zo snel mogelijk moest worden opgebouwd. Authentieke details als en suite en sierlijsten werden ook vaak gesloopt uit oudere woningen. Het is pas sinds de jaren 80 dat er weer een opbloeiende trend is naar klassiek en details in huizen, daarmee heeft de en suite een come back gemaakt.

De kamer en suite was de perfecte oplossing om een afscheiding tussen voorkamer en achterkamer te maken in oude huizen. Met één of twee schuifdeuren werden de kamers afgesloten en naast en boven de deuren bevonden zich kasten voor het opbergen van spullen. Soms werd een trap of een rookkanaal er ook nog in weggewerkt. Voordeel van al het kastwerk was dat men verder niet veel kasten in de kamers meer nodig had.

Wilt u een en suite voor uw woning, dan kunt u daarvoor terecht bij de Kamerensuitespecialist.nl. Rini Thielen is u graag u van dienst. Uiteraard kunt u eerst al uw vragen bij hem kwijt. Hij informeert u graag over de mogelijkheden van een en suite bij u thuis. Daarna kunt u aangeven welke houtsoort u wilt. Welke voorkeur u heeft voor het kastwerk, te denken valt hierbij vitrinekasten, boekenkasten, gesloten of half open kasten, etc. Wat de en suite deuren betreft, kunt u kiezen voor strakke deuren, gefreesde deuren, paneeldeuren, deuren met glas of glas in lood, etc. U wilt misschien ook sierlijsten, zeker als er bestaande lijsten zijn in uw woning. Al overleggend ontstaat zo het plaatje hoe uw en suite er uit moet komen te zien.

Rini Thielen gaat daarna voor u aan het werk om uw idee vorm te geven. Al werkend gebruikt hij zijn vakbekwaamheid om een prachtige creatie voor u te realiseren. In de creatie zijn uw wensen en ideeën door zijn handen omgevormd tot een en suite waar u jaren trots op zult zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.