Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kamer en suite van toen, een en suite met en suite deuren van nu!

Wat een verschil of u nu een nieuwbouwwoning binnenstapt, of een woning uit de jaren 30 bijvoorbeeld. Hoewel nieuwbouw prachtig kan zijn en vaak ruim is opgezet, is de sfeer totaal anders dan in vooroorlogse woningen. Dit komt omdat de huidige bouwstijl strak en modern is. Een hoop mensen vinden dit juist mooi, maar toch is er ook een grote groep mensen die op zoek is naar meer sfeer en behaaglijkheid. Denk hierbij aan hoge plafonds, sierlijke ornamenten, originele schouwen, glas in lood en een kamer en suite.

Gelukkig zijn al deze onderdelen nog terug te vinden in zeer veel oude woningen. Deze zijn dan ook erg in trek. Maar helaas zijn de authentieke details niet overal bewaard gebleven. Toch is het mogelijk deze sfeerelementen in iedere woning terug te brengen. Zelfs in nieuwbouw. Wat dacht u van een fraaie en suite met en suite deuren bijvoorbeeld? U kunt deze geheel op maat laten maken, precies zoals u dat wenst.

Hiervoor kunt u terecht bij kamerensuitespecialist.nl. Dit is de kamer en suite specialist bij uitstek! Hier kunt u terecht voor een en suite met een klassieke of moderne uitstraling. Met en suite deuren kunt u uw woonkamer opdelen in twee aparte ruimtes. Een voor- en achterkamer zoals dit vroeger gebruikelijk was. Wanneer u de deuren opent, vormen de kamers één geheel, maar door deze te sluiten, ontstaan er twee knusse ruimtes.

Er is keuze uit eindeloos veel uitvoeringen en afmetingen. Wat dacht u van half open kasten, open of dichte kasten, een bibliotheekkast, een vlakke wand of een combinatie hiervan? Schuifdeuren voorzien van glas in lood, gekleurd (facet)glas, of juist dichte panelen. Iedere uitvoering en stijl is mogelijk. Er wordt altijd gebruik gemaakt van volledig massief meubelhout van de beste kwaliteit. Ook restauratie van bestaande en suite deuren is mogelijk. Maak een afspraak met Rini Thielen en laat u uitvoerig informeren over de eindeloze mogelijkheden. Hij komt graag bij u langs om uw wensen te bespreken en deze te vertalen naar een prachtig ontwerp. Met zijn jarenlange ervaring is hij uw vakman die iedere woning van een warme sfeer voorziet!

Linkruil.org

Comments are closed.