Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een kapotte ruit! Wat nu?

Er zijn vele oorzaken waarom een ruit kapot gaat. Soms omdat een deur te hard wordt dichtgeslagen, iemand stoot zich per ongeluk of spelende kinderen schieten een bal door de ruit.

Tegenwoordig zijn er veel glaszetters die een snelle herstelservice hebben zoals bijvoorbeeld www.glaszetterdeventer.nl. Deze organisatie is samen met vele andere lokale glaszetters onderdeel van www.glasherstelservice.nl. Die kunt u dus 24/7 bereiken en het is verstandig om die zsm te bellen zodat zij een glaszetter in de buurt uw kant op kunnen sturen.

Nadat u contact heeft opgenomen is het belangrijk dat u kinderen en dieren uit de buurt van de ruit houd. Een gebroken ruit kan enorm scherp zijn en als je niet oppast kun je je daar lelijk aan bezeren. Ook is het belangrijk om voorzichtig te zijn met de scherven op te ruimen. Doe dit bij voorkeur met een stoffer en blik. Tevens is het essentieel om, ook al denk je dat je alles hebt opgeruimd, goed te stofzuigen.

De glaszetter zal vervolgens de ruit komen vervangen en al het rest glas netjes meenemen om te recyclen. Mocht u nu om een of andere reden vaak glas hebben dat sneuvelt kan het interessant zijn om eens te vragen naar de mogelijkheden voor extra sterk glas.

Linkruil.org

Comments are closed.