Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een Nederlandse cursus bij Regina Coeli

Met een Nederlandse cursus kun je de Nederlandse taal eigen maken. Nederlands wordt veelal gezien als een moeilijke taal. Het volgen van een talencursus Nederlands bij een taalinstituut kan je in een korte tijd helpen om de taal onder de knie te krijgen. Wat de reden ook is dat u een talencursus Nederlands wilt volgen, het beheersen van de Nederlandse taal is in Nederland erg belangrijk. Uiteraard kun je je in Nederland goed redden met de Engelse taal, maar het spreken en begrijpen van Nederlands is toch geen overbodige luxe. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een baan in Nederland is het goed om Nederlands te kunnen spreken. Dit verhoogt natuurlijk de kans op een baan.

Ongeacht op welk niveau je aan de Nederlandse cursus begint, Regina Coeli biedt talencursussen Nederlands aan op maat. Doordat de trainingen volledig op maat zijn, werk je met een duidelijk doel voor ogen. Daarnaast zijn de cursussen volledig gericht op jouw wensen en situatie. Wanneer je een cursus Nederlands wilt volgen bij Regina Coeli, zul je eerst altijd een adviesgesprek voeren met een taaltrainer Nederlands. Tijdens dit gesprek worden jouw doelen in kaart gebracht en wordt er gekeken op welke manier deze doelen behaald kunnen worden. De trainingsvormen die Regina Coeli aanbiedt zijn:

  • Intensieve individuele taaltraining
  • Taalcoaching
  • Online taaltraining

Afhankelijk van de gestelde doelen wordt de meest geschikte trainingsvorm voor jou gekozen.  Misschien heb je al diverse pogingen gedaan om de Nederlandse taal te leren, maar heeft dit te weinig resultaat opgeleverd? Of wil je graag jouw Nederlands naar een hoger niveau brengen? In alle gevallen ben je het bij Regina Coeli op het juiste adres. Hier leer je in een korte tijd te communiceren in  het Nederlands of het gebruik van de Nederlandse taal te perfectioneren. Door het maatwerk dat Regina Coeli aanbiedt, behaal je een hoog rendement en zie in korte tijd het beste resultaat.

Linkruil.org

Comments are closed.