Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een neusbehandeling voor een mooiere neus

De neus: het is het middelpunt van uw gezicht. Het is vaak ook een duidelijke familietrek en een herkenbaar onderdeel van uw gezicht. Sommige mensen zijn echter ontevreden over hun neus. Dit kan verschillende redenen hebben. De neus past niet bij het gezicht, is bijvoorbeeld gebroken geweest of hij is niet netjes recht. Al met al kunnen dit redenen zijn om niet blij zijn met uw neus en helaas kan dit voor veel onzekerheid zorgen.

Een neusbehandeling kan vrij drastisch zijn, wanneer de neus echt geopereerd wordt. De hersteltijd kan oplopen en uw gezicht is de eerste tijd bont en blauw. Door de zwelling zult u bovendien ook nog een bepaalde periode moeten wachten voordat u het uiteindelijke resultaat ziet. Uiteraard ook de normaliter simpele zaken zoals ademen, zullen tijdens deze periode ook (ernstig) worden geremd door uw behandelde neus in het verband.

Gelukkig is er ook een neusbehandeling beschikbaar, die minder intensief, invasief en ingrijpend is, maar toch zeker een mooi resultaat op zal leveren. U kunt namelijk ook oneffenheden, deukjes en/of krommingen met hulp van een natuurlijk vulmiddel behandelen. Door deze filler behandeling neus is het mogelijk om uw neus opnieuw vorm te geven. Door het gebruik van dunne naalden tijdens de neusbehandeling kan uw behandeld arts goed inschatten hoeveel fillers een bepaald deel van uw nodig hebben. Uw neusbrug kan met deze neusbehandeling bijvoorbeeld ook heel netjes worden gecorrigeerd. Deze manier van neusbehandeling is daarom veel minder invasief. Dat betekent daarom ook minder hersteltijd, minder blauwe plekken en dus veel sneller weer aan de slag.

Met deze neusbehandeling met fillers kan uw neus ook al het ware gelift worden. De fillers worden in de neusbrug ingebracht en dit maakt dat uw neus een rechter aangezicht en profiel zal krijgen en dat de punt van de neus meer naar boven zal komen, wat een liftend resultaat geeft.

Kortom, met een neusbehandeling met fillers krijgt u snel en relatief weinig ingrijpend een mooiere neus, die uw zelfvertrouwen zal doen groeien en uw gezicht zal verbeteren.

Linkruil.org

Comments are closed.