Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een nieuwe product promoten

Elke dag komen bedrijven met nieuwe idee├źn en concepten voor producten waar ze potentie in zien. Vele daarvan worden nooit gemaakt en maar een handjevol van de producten die er op de markt zijn, zijn echt succesvol. Een factor die zwaar meetelt bij de introductie van een nieuw product of een nieuwe productlijn, is de manier hoe het wordt gepromoot en hoe het op de markt wordt gezet. Dit zijn een paar tips over promotie tips die gebruikt kunnen worden bij nieuwe producten.

Product promotie

Voor dat je begint met het product te promoten moet je ervoor zorgen dat je precies weet wat de klant wil. Want als je weet wat de klant wil kan je uitzoeken hoe je hem dit moet verkopen. Wat biedt jou product dat je klant wil en nergens anders kan krijgen. En waar bevindt je klant zich. Want als jou klant geen tijdschriften leest ga je hier niet adverteren. De klant kijkt geen tv maar kijkt wel veel series terug. Adverteer dan meer via internet.

Als je een nieuw product introduceert maar al meerdere producten in je assortiment heb probeer dan eerst bestaand klanten aan te spreken. Deze klanten hebben al ervaring met jou producten en zijn misschien ook wel erg merktrouw. Dit zijn klanten die je al kent en via hun kom je ook weer bij nieuwe klanten.

Lowbudget marketing

Als je niet veel budget heb voor marketing zijn er nog steeds opties om budgetvriendelijke promotie toe te passen. Een goed geschreven en verspreid persbericht kan je al veel naamsbekendheid opleveren. Daarnaast zijn social media sites als facebook en twitter ook nog een manier om bij je doelgroep te komen.

Fieldmarketing
Ga je liever voor een sales gerichte 1 op 1 methode om je product te promoten is fieldmarketing een uitstekende manier om je klanten te bereiken. Fieldmarketing is heel erg gerecht op het verspreiden van je product, klanten kennis laten maken met je producten en ook nog de verkoop te verhogen. Voor fieldmarketing kan je een bedrijf inhuren met goede werknemers en ervaring om je product te promoten

 

Linkruil.org

Comments are closed.