Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een overhemd kopen

Een overhemd kopen dat mooi zit is niet gemakkelijk. Je moet rekening houden met de boordmaat, vorm van de buik en de mouwen. Er zijn een aantal regeltjes die je in de gaten moet houden bij het kopen van een overhemd. Ook is het handig deze regels mee te nemen als je bijvoorbeeld online een overhemd besteld. Vaak moet je dan zelf maten doorgeven en met de volgende tips kun tot een betere pasvorm komen.

 1. Hoe moet een overhemd zitten?
  Een overhemd moet comfortabel zitten , het hemd moet niet uit je broek schieten maar het moet ook lekker zitten als je de hele dag zit. Er zijn een heleboel regeltjes die je op het internet kunt vinden. Je kunt ook gewoon eens je favoriete overhemd op meten
 2. De boordmaat:
  Vaak is de boordmaat bepalend voor het hele overhemd, maar als je een dikke nek hebt word vaak het hele overhemd ontzettend wijd. Voor deze mensen is een overhemd op maat een betere optie.
 3. Een manchet:
  Een dubbel manchet of enkel, dit is puur smaak. De keuze is echt aan jezelf.
 4. Stoffen:
  Ook dit is heel persoonlijk. Wat zit lekker en wat vind je mooi? Houd wel rekening met de prints. Ben je al heel lang dan zijn strepen in de lengte af te raden.

Investeer eens in een overhemd op maat, je zult zien dat dit erg lekker zit en de kwaliteit is vaak net zo goed als een merk overhemd. Zeker de moeite om eens te proberen.

Linkruil.org

Comments are closed.