Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een prachtige ensuite of en suite deuren op maat

Hoe lijkt het u om een ensuite met en suite deuren in uw woning te installeren? Een mooie tweedeling in uw woonkamer waarmee een gezellige knusse sfeer ontstaat en u toch vlot van de ene in de andere ruimte kunt lopen. Laat oude tijden herleven en zit lekker samen in de achterkamer tijdens de kille maanden.

De tweedeling wordt opgebouwd met kastwerk en schuifdeuren. Door het extra kastwerk krijgt u ook nog eens veel meer opbergruimte. De schuifdeuren kunt u met glas laten inzetten zodat u een doorkijk heeft van de ene naar de andere kamer en er zodoende voldoende licht in beide kamers blijft. U kunt kiezen voor een modern, strakke opbouw of een klassieke wand met sierwerk en lijsten.

Laat het kastwerk afwisselend zijn van samenstelling als u een speelse manier van aanpak wilt. U wisselt bijvoorbeeld dichte kasten af met half open kasten of kasten in vitrinestijl met glas, etc. Zo kunt u denken aan een boekenkast, een buffetkast, ruimte voor een stereo of gewoon een leuke verzameling curiosa. Maak ook gebruik van spotjes of andere verlichting om accent op het ensemble te leggen.

De en suite deuren kunt u laten uitvoeren met (gekleurd) glas, glas in lood of panelen. U kunt de panelen een zelfde bewerking laten geven als eventuele andere gebruikte panelen in uw woning. Zaak is de deuren zo te kiezen, dat ze een verfraaiing zijn voor de kamer. Zeker deuren met glas in lood doen het goed bij een klassiek interieur.

Welke ensuite u ook kiest, Kamerensuitespecialist.nl staat voor u klaar om uw idee├źn en wensen vorm te geven. Neem de tijd om al uw wensen door te nemen en laat u goed voorlichten over wat er wel en niet mogelijk is. U heeft een ruime keuze uit stijlen en als u daarvan wilt afwijken, hoeft dat geen probleem te zijn. Kamerensuitespecialist.nl levert kwaliteit en vakwerk af en is ook gespecialiseerd in restauratie. U zult er versteld van staan hoe uw wens vertaald wordt in een prachtig meubel dat nog lang een sieraad zal zijn in uw woning.

Linkruil.org

Comments are closed.