Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een sociale werkplaats is een goed initiatief

Heb je wel eens gehoord van de sociale werkplaats van packstore? Ik vind dit een ontzettend goed initiatief is.

Packstore bied mensen met een arbeidsongeschiktheids verklaring een kans om weer de werkvloer op te gaan. Ze bieden een sociale werkplaats aan waar je terecht kan als je arbeidsongeschikt bent geraakt en daardoor een uitkering hebt gekregen.

Er zijn genoeg mensen die graag nog willen werken, alleen maar om dan maar een klein deel van de maatschappij uit te maken. Ze vinden het vervelend dat ze hele dagen thuis moeten zitten en niets kunnen betekenen, anders raken ze hun uitkering kwijt en hebben ze geen poot om op te staan.

Bij de sociale werkplaats Hengelo word deze mensen toch geen kans geboden. Zij raken door hier te werken niet hun uitkering kwijt maar kunnen wel mensen helpen met een eigen bedrijf. Het zijn kleine werkzaamheden als inpakken en versturen van goederen. Maar hierdoor help je wel iemand die het heel goed kan gebruiken.

Je komt toch weer een beetje terug in de maatschappij maar je hoeft niet bang te zijn je uitkering kwijt te raken. Wie weet kun je ondanks je arbeidsongeschiktheid alsnog doorgroeien en een baan krijgen die je wel kunt uitoefenen.

Linkruil.org

Comments are closed.