Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een streepje voor

De zomer in Nederland is niet te voorspellen. Gaat de zon schijnen, of gaat het toch keihard regenen? Nederland is een land dat voor een horeca-ondernemer zeer moeilijk te voorspellen is, maar sinds afgelopen jaar hebben wij in ieder geval een zeer goede investering gedaan voor ons terras. Zo hebben wij shade sails aangeschaft, waardoor wij een geheel nieuwe schaduwruimte op ons terras hebben gecreƫerd. Bovendien zijn de shade sails bestand tegen zowel zon, regen, wind als storm.

Laat de zomer maar komen

De shade sails zijn inmiddels al een aantal weken gemonteerd en het valt ons al op dat de terrasjes als steeds voller zitten bij ons. Wij lopen als onderneming nu namelijk een stuk verder voor op de rest van de ondernemers, gezien het feit dat de shade sails tegen wind, storm, regen en de zon bestand zijn. Het is een ideale uitvinding waar ik als ondernemer zeer over te spreken ben. Hedendaags kan de consument bij ons er zelf voor kiezen in wat voor toestand zij willen zitten. In de zon, of bedenkt onder onze shade sail.

Wil ook jij een shade sail aanschaffen, of ben jij benieuwd wat een ander soort zonnedoek voor jou kan betekenen? Klik dan op de linkjes voor meer informatie over het aanschaffen hiervan.

Linkruil.org

Comments are closed.