Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Een tele2 abonnement voor lage kosten

Ben je op zoek naar een tele2 abonnement? Dan kun je terecht bij castle telecom. Hier heb je keuze uit vele abonnementen waaronder ook tele2. Tele2 SmartMix, bellen, SMS’en en interneten uit 1 bundel. Ben je op zoek naar een abonnement met een telefoon? Dan heb je bij tele2 geen toestellease! Het toestel is dus direct van jou. 

Ben je al in bezit van een goed toestel dan kun je altijd een sim only abonnement aanschaffen. Bij tele2 kun je bellen, smsen en internetten uit 1 bundel. Je kunt afrekenen per seconde in plaats van per minuut. Je hebt goed bereik en internet, en het aller belangrijkste, er is absoluut geen sprake  van toestellease, in geval van een abonnement met een toestel.

De kosten van tele2 zijn erg laag. Je betaald 2 cent per minuut bellen. Bundels heb je al vanaf 3 euro per maand en je kan tot 11.50 euro korting op de bundel krijgen.

Ook heb je een sim only abonnement, zo betaal je geen extra kosten voor een toestel en zijn de kosten van het abonnement nog lager! Je zit niet vast aan dure abonnementkosten en je hebt het toestel zelf aangeschaft.

Bij Castle telecom hebben ze erg goede service, en voor een onafhankelijk en goed advies kun je terecht bij hun. Ze leveren heel snel en je hebt 14 dagen bedenktijd.

Linkruil.org

Comments are closed.