Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

een van de beste technische groothandelaren van Nederland!

Een technische groothandel is niet zo maar een BV, het is een groothandel. De naam zegt het al, een technische groothandel heeft een ruim aanbod aan producten. In dit artikel zal het gaan over één van de beste technische groothandelaren van Nederland. Zij zijn een technische groothandel in alle infrastructuur producten voor telecom- en data netwerken. Na het lezen van dit artikel weet u meer over de beste technische groothandel en waarom deze dan ook de beste is. Ook komt u meer te weten over het assortiment.

 

Een greep uit het assortiment van de technische groothandel

Om het ruime assortiment concreet te maken, zullen hier een aantal artikelen op een rij staan. Wanneer hier niet het artikel bijstaat die u wenst, kunt u gerust een kijkje nemen op de website voor het complete aanbod. Een greep uit het assortiment:

  • HPPE mantelbuis – UTP splitter
  • Kabel tester – Miller stripper
  • Internet kabel splitter – glasvezellade
  • Netwerk tester – glasvezel converterlogo (1)
  • Deelbare wartel – glasvezelkoppelbus
  • Flexibele mantelbuis – glasvezel dinrailbox
  • Singlemode kabel – glasvezel modem
  • Multimode kabel – glasvezelkabel

 

Meer informatie over InfraTel

InfraTel is niet zomaar een technische groothandel. Zij bieden u namelijk allerlei extra mogelijkheden omdat zij zich willen onderscheiden van anderen. Het beste voor de klant, dat is waar InfraTel naar streeft. Zij bieden uitsluitend topkwaliteit en unieke service. Deze unieke service is zichtbaar in de snelle levering., wanneer u namelijk voor 16.00u besteld heeft u het product de volgende dag al in huis. Ook dat iedere medewerker kennis heeft van zake is unieke service. Al 25 jaar lang ervaring en tevreden klanten, dat klinkt toch als de beste technische groothandel? Waar wacht u nog op? Neem gerust contact op, de medewerkers helpen u graag!

Linkruil.org

Comments are closed.