Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eetsets van Fonteyn

Het middelpunt van je terras? Dat is natuurlijk de eettafel met daarom heen de stoelen. Dé plek om te kunnen genieten van een verrukkelijke maaltijd. Of de plek om een kopje koffie of een frisse cocktail te drinken met je vrienden? Waar lees je een boek en kan je je tegelijkertijd laten onderdompelen met de geuren en geluiden van je tuin?

wicker tuinmeubelen

Verschillende eetsets

Fonteyn is een Outdoor Living Mall in Uddel die u de best mogelijk ervaring wil geven. Ze streven er naar om de meest mooie eetsets te ontwikkelen en aan te bieden. Daarom hebben ze een groot assortiment met verschillende tuinmeubelen, waaronder velen eetsets. Deze eetsets zijn op hun beurt weer beschikbaar in verschillende materialen. Bijvoorbeeld traditioneel rotan of wicker of modern hout of roest vrij staal.

Wicker tuinmeubelen

Wicker werd oorspronkelijk gemaakt van natuurlijke rotan vezels. Vanwege het onderhoud dat het materiaal vereist, ontwikkelden fabrikanten al snel een synthetisch alternatief. De rotan strepen in modern tuinmeubilair worden tegenwoordig bijna uitsluitend gemaakt van wicker. Wicker behoudt de kwaliteiten van rotan,  waar we zo van houden. Namelijk de natuurlijke visuele aantrekkingskracht en de elasticiteit. Wicker voegt daar alleen nog een kwaliteit aan bij: eenvoudig onderhoud. De meeste wicker tuinmeubelen zijn namelijk UV-bestendig, ongevoelig voor water en vorst en 100 % recyclebaar. Al deze factoren hebben geleid tot de enorme populariteit van wicker eetsets en andere tuinmeubelen.

Moderene tuinmeubelen

Het is heerlijk om te dineren op het terras met comfortabele wicker stoelen en een grote tafel. Maar, bij Fonteyn heb je nog meer keuze. Voor moderne, strakke tuinmeubelen kun je ook bij Fonteyn terecht. Ze hebben in hun collectie een ruim aanbod van nette en strakke ontwerpen eetsets. Niet alleen mooi, maar ook gemakkelijk om te reinigen en onverwoestbaar.

 

moderne tuinmeubelen

Happy shopping bij Fonteyn!

Linkruil.org

Comments are closed.