Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Egaliseer je grasmat met een weidesleep

Q-mac is de leverancier wanneer het aankomt op machines voor land- en tuinbouw, bijvoorbeeld een weidesleep. Dit bedrijf is zowel producent als leverancier van de machines die het levert. Zo is het in staat deze aan te passen aan de noden en/of wensen van de klanten wanneer dit wenselijk is.

Q-mac machines: kwaliteitsmachines tegen de beste prijzen

De firma Q-mac Machines BV is de grootste leverancier van machines voor wat betreft de land- en tuinbouw en de industrie in Nederland. Dit bedrijf is zelf opererend en is gevestigd in Sondel (in de Zuidwesthoek van Friesland). De activiteit van dit bedrijf is volledig gericht op machines voor zowel landbouw als tuinbouw. Ook machines voor de bouw en de industrie maken deel uit van het uitgebreide en kwalitatieve aanbod van Q-mac BV.

Heel wat klanten zijn enorm tevreden omdat Q-mac zowel producent is als leverancier van deze machines. Dit voordeel stelt de firma in staat een uitgebreid gamma aan te kunnen bieden. Bovendien kan het op die manier ook zeer flexibel zijn in het aanpassen van zijn machines en dat volgens de specifieke noden en wensen van de klant!

De technieken en materialen die gebruikt worden, voldoen aan de hoogste eisen. Q-mac beschikt niet alleen over een ruime, professionele constructie afdeling. Ook het personeel op deze afdeling voldoen aan deze eisen met hun kwalitatieve en degelijke opleiding.

Een prachtige egale grasmat dankzij de weideslepen van Q-mac

Q-mac is een topper in het vervaardigen van weideslepen. Deze machines zijn uitgevoerd als verschillende modellen en zijn ook te verkrijgen in diverse afmetingen. De breedte ervan varieert tussen de 1,30 meter en 8 meter.

Typisch aan de weidesleep van Q-mac is ook nog dat hij heel erg degelijk is uitgevoerd. Ze zijn vervaardigd uit een GGG50 legering en ondergingen een galvaniserende behandeling. Deze weideslepen hebben hierdoor een zeer hoge slijtvastheid wat ze geschikt maakt voor vele toepassingen. Ze kunnen aangesloten worden door middel van een Cat I Tractor driepunt (al is categorie 2 met verloop ook mogelijk).

Linkruil.org

Comments are closed.