Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eigen ervaring met E fulfillment

Electronic commerce (ook wel e-commerce, e-business of elektronische bedrijfsvoering genoemd) is de verzamelnaam van alle manieren waarop via computernetwerken (bijvoorbeeld het internet of een extranet) handel bedreven kan worden, en is de benaming van de studie hiervan. Onder het begrip staat ook E fulfillment en fulfillment.

Het begrip electronic commerce is dus breder dan geld verdienen op Internet. Maar met name heeft internet er voor gezorgd dat er een explosieve toename van e-commerce kwam. In de eerste plaats doordat aanbieders en afnemers tegen betrekkelijk geringde kosten een wereldwijde markt kunnen betreden die door internet bovendien veel transparanter is geworden.

Eigen ervaring

Afgelopen jaar heb ik een jubileumfeest gehad van mijn eigen bedrijf. Mijn bedrijf was 10 jaar oud en ik wilde een groot feest geven. Na dit feest wilde ik alle werknemers een groot pakket mee naar huis geven met wat kleinigheidjes voor de familie en voor hunzelf. Ik moest in totaal 250 pakketten laten maken en heb dit gedaan bij een erg goed bedrijf. Ik was er lang opzoek naar een bedrijf die dit voor mij wilde doen tegen een redelijk goede prijs. Uiteindelijk kwam ik bij dit bedrijf en die heeft dit voor mij gedaan. Ik ben erg blij dat ik dit bij dit bedrijf heb gedaan want dit heeft mij heel veel werk en geld gescheeld.

Linkruil.org

Comments are closed.