Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eiland Keuken of Kookeiland Trendy en Functioneel

Wanneer u een nieuwe keuken aan wilt schaffen, heeft u keuze uit ontelbaar veel modellen, stijlen en uitvoeringen. De opstelling die u kiest is uiteraard geheel afhankelijk van de beschikbare ruimte die u heeft. Indien het om een kleine ruimte gaat, is een rechte keuken in de meeste gevallen de beste oplossing. Wanneer u een grotere oppervlakte tot uw beschikking heeft, is een hoekkeuken of een eiland keuken een echte aanrader. Een hoekkeuken biedt u een zee aan opbergruimte en de grote werkbladen zijn zeer praktisch.

Toch is de trend momenteel een keuken met kookeiland. U kunt kiezen voor een vaste kastenwand met diverse inbouwapparatuur zoals een koel- en vriescombinatie, een oven of combimagnetron en ook een vaatwasser mag niet ontbreken. Het eiland kunt u uit laten rusten met een kookplaat en spoelunit. Een mooie afzuigkap maakt het geheel compleet. Een kookeiland is in iedere stijl verkrijgbaar. Wanneer u een eiland keuken wilt hebben, maar alleen het kook- of spoelgedeelte in het eiland wilt laten plaatsen of helemaal geen apparatuur in het eiland wilt hebben, dan kan dat natuurlijk ook. U kunt de keukenopstelling en indeling geheel zelf bepalen.

Een andere optie is het eiland te gebruiken als zit- en eetgedeelte. Zet er mooie krukken aan en laat uw gezinsleden of vrienden er plaatsnemen tijdens het koken. Dit zorgt voor een gezellige sfeer. Door te kiezen voor grote kasten en lades, biedt een eiland ook voldoende opbergruimte. Laat u eens informeren over de uitgebreide mogelijkheden op dit gebied en breng een bezoek aan de showroom van Jan van Sundert in Etten-Leur. In deze keukenzaak treft u een enorme collectie keukens van topkwaliteit. Alle stijlen, opstellingen en uitvoeringen zijn er verkrijgbaar en alle onderdelen zijn met elkaar te combineren.

Kortom, wanneer u kiest voor een keuken met eiland kunt u deze geheel volgens uw wensen laten samenstellen. Het materiaal, de kleuren en de afwerking bepaalt u helemaal zelf. Heeft u specifieke wensen of bent u op zoek naar een keuken met afwijkende maten? Geen probleem, maatwerk is standaard bij Jan van Sundert. Nieuwsgierig? Neem alvast een kijkje op de website en laat u inspireren!

Linkruil.org

Comments are closed.