Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrisch rolluik herstellen | ROMASS 078/484996

Een elektrisch rolluik herstellen is een lastige klus. Het kan zijn dat er een deuk in het rolluik zit of dat de motor het heeft begeven waardoor het rolluik niet meer naar beneden gaat. Om dit te kunnen oplossen heb je ruime kennis nodig van elektrische rolluiken. Doordat de meeste mensen niet voldoende kennis hebben van een rolluik, adviseren we altijd om een ervaren technieker in te schakelen. Dit om ervoor te zorgen dat het rolluik niet meer schade oploopt en je eigen veiligheid gewaarborgd wordt.

Wat kan ROMASS jou bieden?

ROMASS biedt herstellingen aan voor alle types en merken elektrische rolluiken in heel België. De professionele en erkende techniekers van ROMASS kunnen zowel elektrische rolluiken als garage rolluiken herstellen. Met ruim 20 jaar ervaring zal de dienstdoende technieker er alles aan doen om je storing op te lossen. Wanneer je een afspraak maakt zal de technieker binnen 2 uur ter plaatse zijn om je rolluik zo goed mogelijk te herstellen.

Is jouw rolluik kapot en wilt je dat deze hersteld wordt? Maak een online afspraak onze website. Door de verschillende stappen in het aanmeldingsformulier te volgen meld je snel en eenvoudig online een herstelling aan. Een van onze medewerkers neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op om een definitieve afspraak in te plannen. Na afloop van de rolluik herstelling ontvang je een rapportage waarin beschreven staat, welke werkzaamheden de technieker heeft uitgevoerd.

Wilt u liever telefonisch een afspraak inplannen? Geen probleem. U kunt ons bereiken op 078/484996.

In welke regio kan ik een rolluik herstelling aanmelden?

ROMASS is dankzij haar uitgebreide netwerk van servicemonteurs werkzaam in heel België. Of u nu rolluiken wilt herstellen in Antwerpen, Leuven, Gent, Brussel, Brugge of Brasschaat. Voor onze techniekers is dit geen probleem. Een van onze ervaren techniekers komt zo spoedig mogelijk je kant op om het rolluik te repareren. Onze techniekers staan meestal binnen 2 uur maar in ieder geval binnen 48 uur ter plaatse om het probleem op te lossen.

Meer informatie over onze storingsdienst kan je terug vinden op onze website of contact met ons opnemen.

Linkruil.org

Comments are closed.