Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrische driewieler? Lintech ‘gemaksfietsen’

Elektrische driewieler?

Een elektrische driewieler is het toppunt van comfort. De combinatie met een lage instapt zorgt ervoor dat de fiets stabiel en veilig is. Ideaal voor mensen met een beperking of dergelijke. Ook is een elektrische driewieler handig wanneer er uit stilstand weggereden moet worden. Kortom, een elektrische driewieler is ideaal voor mensen met een beperking!

Een elektrische fiets met 3 wielen?

Zoals eerder aangegeven is een elektrische driewieler ideaal voor mensen met een beperking. Je hebt namelijk veel meer stabiliteit waardoor je niet omvalt. Daarbij geeft een elektrische driewieler nog meerdere voordelen:

  • Doordat de driewieler elektrisch is, hoeft u niet hard of veel te trappen.
  • De stabiliteit is optimaal. Hierdoor valt u niet snel om. Dit geeft u ook een veilig gevoel.
  • Obstakels, een krachtige wind of heuvels zal ook niet langer een obstakel vormen. De elektrische driewieler heeft namelijk een milieu vriendelijke motor die u op weg helpt.

Waarom kiezen voor een elektrische driewieler van Lintech?

Zoals eerder aangegeven produceert en importeert Lintech haar eigen fietsen. Zo is dat niet anders met de elektrische driewieler. Deze kan namelijk geheel naar wens worden gemaakt. Daarbij biedt Lintech nog meerdere voordelen. Bekijk daarom ook de website van Lintech voor meer informatie.

 

Linkruil.org

Comments are closed.