Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elektrotechniek in Brabant

Elektrotechniek, dit is best lastig. Het is niet voor niets dat er speciaal gecertificeerde bedrijven en elektromonteurs zijn. Wanneer het fout gaat met elektriciteit dan gaat vaak ook goed fout. Bij A.T.I. Elektrotechniek wordt er alleen maar gewerkt met gecertificeerde elektromonteurs. Het is dan ook niet voor niets dat wij bij al 10 jaar lang een vertrouwd gezicht zijn, wanneer het gaat om het aanleggen van elektra. Zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatieprojecten.

Wanneer we gaan kijken naar nieuwbouw, dan heeft de klant alle mogelijkheden. Wij zullen dan samen met de klant gaan kijken naar zijn/haar wensen. Op basis van de wensen en het bouwplan kunnen wij ervoor zorgen dat de elektra op elk gewenste plaats kan worden geïnstalleerd. Zo heeft u als bouwmanager of als particuliere klant alles zelf in de hand.

Ook bij renovatieprojecten zijn er volop mogelijkheden, hierbij is het wel belangrijk dat alle oude kabels worden verwijderd en er moderne installaties komen. Bedradingen kunnen nog volgens het oude schema lopen, deze zal dan worden verwijderd en opnieuw worden toegevoegd. Ook moet er gekeken worden naar de veiligheidseisen. Want wat toen veilig was, hoeft nu niet meer zo te zijn. Van belang is dus dat alles opnieuw in kaart wordt gebracht, dat de elektra wel behouden blijft, maar dan wel modern en die voldoet aan alle eisen, te denken valt, brandveiligheid en milieu.

Zo zijn er verschillende dingen die in de elektra wereld nog meer van toepassing kunnen zijn. Ook kan het zijn dat men graag een nieuwe soort elektra wil aanleggen. Te denken valt dat er nieuw op de markt is een USB aansluiting in het stopcontact. Deze zijn er kostbaar, dus het verstandig om dit ook goed te laten installeren. Bij A.T.I. kijken wij daarom graag met dit soort vraagstukken met u mee.

A.T.I. Elektrotechniek is gevestigd Noord-Brabant, de klanten die zij mogen besturen komen voornamelijk uit die regio. Maar kunnen zeker ook uitwijken naar verderop gelegen regio. Bij A.T.I. is er een Brabants sfeertje, maar er wordt wel serieus gewerkt. Het gaat immers ook om uw veiligheid.

Linkruil.org

Comments are closed.