Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Elitis behang, de Franse smaakmaker

Behang is een belangrijk onderdeel van een smaakvol interieur. Er zijn talloze soorten behang verkrijgbaar in bijna alle mogelijke kleuren en prints. Er is echter één behangmerk wat met kop en schouders boven de rest uitsteekt, Elitis. Elitis behang is namelijk van zeer hoge kwaliteit en uniek door de materialen en prints die worden gebruikt.

Elitis behang online kopen

Elitis is een Frans merk en werd in 1988 opgericht. Sindsdien is Elitis behang bekend geworden over de hele wereld. De behangcollectie is op dit moment in meer dan 100 landen verkrijgbaar. Naast behang ontwerp en produceert Elitis ook sierkussens en wallcoverings.

Ook in Nederland begint Elitis behang steeds populairder te worden. Er zijn al diverse aanbieders die de Elitis behangcollectie aanbieden. Vaak kun je de behangrollen zelfs online bestellen. De enige aanbieder in Nederland die op dit moment de gehele collectie Elitis behang aanbiedt, is Buningh. Buningh interieur is gevestigd in Rotterdam en heeft bovendien een uitgebreide webshop.

Soorten Elitis behang

Wat Elitis behang zo bijzonder maakt zijn de gekozen materialen. De meest opvallende collectie is waarschijnlijk de Elitis Natives lijn. Dit behang oogt namelijk precies zoals een dierenvacht. Het behang is van vinyl en daarnaast ook water- en vuurbestendig.

Elitis Natives behang is verkrijgbaar in diverse kleuren. Op dit moment zijn dat crème, bruin, rood, lichtbruin en paars. Op dit moment wordt Elitis behang vooral gebruikt in high-end interieurs. Dit komt naast de prijsstelling ook door de uitstraling van het behang, wat niet voor iedereen is weggelegd.

Linkruil.org

Comments are closed.