Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Estée Lauder Foundation

Foundation is de basis is voor elke make-up. Het is een term waar iedereen wel eens van gehoord heeft. Maar een geschikte foundation kiezen is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Wat is foundation nu eigenlijk? En waarom is de Estée Lauder foundation onze favoriet? Lees snel verder!

 

Wat is foundation

Zoals de naam al zegt dient foundation als een basis voor je gezicht. Het verdoezeld roodheid, pigmentvlekken, acne en andere oneffenheden. Het doel van foundation is dat de huid er egaal in textuur en kleur uit blijft zien en om een stralende uitstraling te geven. Tevens is het de basis om vervolgens blush, poeder of concealer aan te brengen.

 

Kleur

De kleur van de foundation moet zo dicht mogelijk bij de natuurlijke kleur van de huid liggen. Dit is belangrijk omdat je foundation er dan veel natuurlijker uitziet. Bij de keuze van de juiste kleur is het belangrijk om de foundation in daglicht te bekijken. Bij kunstlicht kun je niet altijd de juiste inschatting qua kleur maken.

 

Onze favoriet

Eén van de meest verkochte foundations wereldwijd zijn de foundations van Estée Lauder. Deze foundations blijven tot wel 15 uur lang zitten. En de dekking varieert van licht naar zwaar. Ook bevatten de Estée Lauder foundations SPF 10, waardoor de huid ook beschermt is tegen de zon. Wat maakt de Estée Lauder foundation verder zo fijn? Door de lang houdende eigenschap zie je er heel de dag fris en natuurlijk uit. 

 

 

Linkruil.org

Comments are closed.