Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Europa’s grootste Dodge Ram Showroom nu in Maastricht

DickerSchutz Car Import opent in Maastricht de grootste showroom van Europa voor Dodge Ram en andere Amerikaanse work-trucks. Het enorme pand heeft een overdekte oppervlakte van 5000m2. Het showroomgedeelte omhelst 2500m2. Daar is ruim plaats voor 40 oogverblindende pick ups. Alle kleuren en uitvoeringen zijn daar goed te bezichtigen.

In het uitnodigende pand is zeer eigentijdse receptie, kantoor, een comfortabele wachtruimte, verkoopkantoren en zelfs een bar. Daarnaast is nog ruim plaats voor een werkplaats en 1250m2 om een extra voorraad auto’s te zetten.

Midden in de Euregio

DickerSchutz Car Import levert aan klanten in heel Nederland en België. Klanten uit Duitsland weten ook steeds vaker de weg naar DickerSchutz te vinden. Ook verzorgt DickerSchutz Car Import alle aanpassingen aan de auto’s inclusief de benodigde papieren. Bijna alle auto’s worden voorzien van een LPG-installatie van het merk Prins. Vanaf april 2014 wordt de volgende generatie Prins-installaties, VSI-2, ingebouwd. Op de website van DickerSchutz Car Import, www.dickerschutz.com , kan men lezen hoe de LPG-installaties zich onderscheiden.

Enorme groei

DickerSchutz Car Import is afgelopen jaren enorm gegroeid. Dat komt omdat de prijzen bij DickerSchutz Car Import zeer concurrerend zijn, zonder dat op belangrijke zaken beknibbeld wordt. De prijzen kunnen zo concurrerend zijn omdat er groot wordt ingekocht. Recensies van DickerSchutz Car Import zijn stuk voor stuk lovend, eigenlijk te mooi om waar te zijn. Dat is gemakkelijk te controleren, vooral op de verschillende Belgische en Nederlandse fora. Klanten geven daar hun mening over verschillende handelaren in Amerikaanse pick ups. Daaruit blijkt dat DickerSchutz een van de zéér weinige complete full-service leveranciers is in Europa.

Veel keuze, snelle leveringen

Achter de enorme gevel van de nieuwe huisvesting komt u in het walhalla van de Amerikaanse pick ups. U kunt gemakkelijk en comfortabel de talloze modellen en kleuren vergelijken. U ontmoet Erwin Dicker, de oprichter, die u het liefst persoonlijk te woord staat. Zoekt u een pick up, dan is Maastricht een plek waar u geweest móet zijn.

“Er is maar één motto”, zegt Erwin Dicker, “Dat is dat de klant tevreden is door een prettig gevoel over alles wat het team van DickerSchutz voor hem doet. Wij hebben ook graag leuke contacten met klanten, dat maakt ons werk ook zo leuk en boeiend. Het mooiste is het wanneer we een klant met een probleem snel gelukkig kunnen maken. En daar gaan we heel ver in.” Dat blijkt inderdaad uit alle goede recensies. Een betere reclame bestaat er niet.

Maastricht: place to be for pick up fans

Bent u toe aan een Dodge Ram 1500 voor uw werk? Dan mag het duidelijk zijn dat u in Maastricht moet zijn. Nergens is een grotere showroom met meer keus in Europa te vinden, en voor zo’n belangrijke investeringsbeslissing is de trip naar Maastricht zeker de moeite waard. Het leuke van Maastricht is dat u er ook een dagje uit van kunt maken! Ga dus naar de website en maak gelijk een afspraak op www.dickerschutz.com .

Linkruil.org

Comments are closed.