Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Evenementen van vandaag zoeken met Dayhaps

Evenementen vandaag - Wat te doen vandaagOok moeite om evenementen vandaag te zoeken?

Miljoenen evenementen worden er dagelijks wereldwijd georganiseerd waarvan er alleen al tienduizenden in Nederland. Vast en zeker zijn er evenementen bij welke je graag zou willen volgen of bezoeken. Maar wat een gedoe! Eerst zoeken op internet , dan de website agenda of kalender pagina bezoeken, dan noteren in je agenda en op de dag zelf nog maar eens kijken of het evenement wel doorgaat. Wanneer je zoekt naar evenementen vandaag dan kan Dayhaps je helpen om te vinden wat te doen vandaag.

Rekening houden met je lopende afspraken.

Afspraken op je werk, afspraken thuis, afspraken op je sport vereniging of met je vrienden of verjaardagen. Allemaal afspraken en evenementen welke bijna niet bij te houden zijn. Een afspraak plannen is voortaan een hele onderneming. Laat staan als er een evenement of concert is waar je écht graag naar toe wilt gaan maar plotseling niet doorgaat of wordt verzet. Dayhaps houd je op de hoogte van alle evenementen vandaag maar ook van later. Wanneer je een evenement in je agenda hebt staan voor vandaag dan krijg je hiervan een reminder. Als je een afspraak wilt plannen op een dag dat je al een evenement hebt staan dan word je hiervan op de hoogte gesteld.

Dayhaps.com Evenementen platform biedt jou de oplossing!

Met je eigen gratis Dayhaps account maak je je eigen evenementen kalender welke je ook nog eens op je eigen website kunt plaatsen en makkelijk via je smartphone of tablet kunt beheren. Alle evenementen vandaag of van een andere dag waarin jij echt geïnteresseerd bent kun je dan ook vinden op Dayhaps.com en deze volgen in je eigen agenda. Dayhaps werkt samen met de gebruikers aan het platform om alle evenementen te kunnen tonen op basis van je interesses en je locatie. Indien een evenement verandert welke jij volgt dan krijg je automatische een notificatie en veranderd het ook gelijk in jouw eigen agenda en in alle agenda’s van de overige volgers.

Evenementen volgen waar ter wereld je ook bent.

Of je nu in Amsterdam of Groningen bent. of in New York of Sydney met vakantie bent. Met je Dayhaps account hoef je nooit meer een evenement van vandaag te missen maar ook zeker niet morgen! Of dit nu een concert is of braderie, een buurtfeest of optreden van je favoriete artiest. Als zij een evenementen kalender hebben aangemaakt dan vind je deze op Dayhaps.com. En staat jou evenement er niet op dan maak je heel makkelijk je eigen evenementen kalender aan met een zelf gekozen naam.

Wat te doen vandaag en wat te doen dit weekend?

Wanneer je je afvraagt wat te doen vandaag dan zoek je op Dayhaps een evenement op basis van je locatie of de locatie waar je heen wilt. Vraag je dus niet meer af wat te doen vandaag maar check even op Dayhaps en deel evenementen van vandaag met je vrienden.

Nog veel meer mogelijkheden met je eigen gratis Dayhaps account.

Naast het aanmaken van je eigen evenementen kalender en volgen van je favoriete evenementen kalenders kun je met je Dayhaps account ook je eigen Familie, Privé of zakelijke agenda maken. Maar ook kun je e mails versturen , verjaardagskaarten verzenden, je eigen pagina creeéren , foto’s en video’s toevoegen en dit alles in een sociale omgeving welke je natuurlijk ook met je familie en vrienden kunt delen.

Neem een kijkje en blijf op de hoogte van al je favoriete evenementen

Neem vandaag nog een kijkje op Dayhaps en kijk samen met vrienden en familie naar wat er te doen is vandaag.

www.dayhaps.com

Linkruil.org

Comments are closed.