Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Evenementenbureau

Evenementenbureau 

Ambitious is een professioneel evenementenbureau die u kan helpen om het evenement tot een groot succes te maken. Dankzij onze ruime ervaring en gemotiveerd team helpen wij u om het nu gaat om een bedrijfsevenement of bruiloft, tot een groot succes te maken. Met behulp van samenwerking van u matchen wij ons apparatuur en dj’s samen, om het uiterste uit het evenement te kunnen halen.

djbruiloft

Met onze ruime ervaring zijn wij ook een graag geziene gast op bruiloften, waar wij o.a. completer drive-in shows organiseren. Wij regelen de dj met de muziekstijl en smaak die het beste bij u past en zorgen voor entertainment, op die onvergetelijke dag ook echt onvergetelijk te maken.

Drive-in Show

Ambitious organiseert complete drive-in shows voor u evenement. Van de keuze uit DJ’s, apparatuur, lichtshow, geluidset en verlichte dansvloer zijn allemaal die samen in overleg met u gemaakt kunnen worden.

Artiesten

Ook kunnen artiesten geboekt worden voor het evenement. Van relatief onbekende zangers/zangeressen, duo, trio’s en (tribute) coverbands tot de bekende Nederlandse artiesten die aan TVOH hebben deelgenomen.

Wilt u nu graag meer weten over Entertainmentbureau Ambitious of wilt u graag meer informatie lezen over de verschillende opties die wij te bieden hebben voor uw evenement? Bezoek dan eens onze website om alles nog een rustig en uitgebreider te kunnen teruglezen en voor vragen neemt u gerust contact met ons op voor een eventuele kennismaking.

 

Linkruil.org

Comments are closed.