Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Eversbouw – Specialist in de bouw.

Bert Evers is de oprichter en tevens de trotse eigenaar van Eversbouw. Van renovatie tot nieuwbouw en aanbouw, alles heeft Eversbouw in hun dienstenpakket. Van onderhoud en klusbedrijf dat was opgericht in 1996 is Eversbouw 2 jaar later uitgegroeid tot een aannemersbedrijf en een begrip in de bouw.

Na zowel goede jaren als crisis jaren in de bouw is Eversbouw nu een succesvol bedrijf. Eversbouw is ook aangesloten bij de Bouwgarant. Dit betekent dat u bij Eversbouw zeker bent van kwaliteit en zekerheid. Zo heeft u altijd garantie op alle diensten die bij u verricht worden. U bent zeker van aantoonbare ervaring van professionals die bij ons werken en daarnaast heeft Eversbouw een lijst van recensie – opdrachten die uitgevoerd zijn door Eversbouw.

Eversbouw helpt met alles – van algemeen klusjes in huis tot het verbouwen/aanbouwen van keukens, badkamers. Er zijn ook professionals in dienst die schilderwerk uitvoeren en stukwerk doen. Als u een klus heeft dan heeft Eversbouw een ervaren professional die het kan uitvoeren. Niets is nieuw en alles wordt geleverd met garantie en zekerheid.

U kunt telefonisch contact opnemen of een mail sturen. Een offerte is vrijblijvend en Eversbouw denk altijd met de klant mee. Voor specialisten moet u bij Eversbouw zijn.

Linkruil.org

Comments are closed.