Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Facebook likes kopen

social media

Belgische Facebook likes kopen of Nederlandse Facebook likes kopen? Koop deze bij www.Likes-Kopen.nl

Waarom bij ons kopen?

  • Snelle levering
  • Garantie
  • Je kunt kiezen hoeveel likes je per dag wilt ontvangen
  • Snelle communicatie
  • Scherpe prijzen

Likes-Kopen.nl is de nr.1 leverancier van de Benelux als het gaat om Social Media likes en volgers. Wij leveren veel meer dan alleen Facebook likes uit alle landen, van Nederland, Belgiƫ, Duitsland, Frankrijk, Engeland, noem maar op. Ook voor super kwaliteit Twitter volgers & retweets, Instagram volgers & picture likes, Soundcloud volgers & plays, Google Plus volgers, Pinterest volgers en repins kun je bij ons terecht.

Wij besteden deze zaken niet uit aan (ro)bots maar hebben ons eigen netwerk waarvan we gebruik maken. Zo kunnen wij de kwaliteit garanderen en u precies geven waarom u vraagt.

Wij hebben vele honderden orders al verwerkt waarbij wij 98% klanttevredenheid hebben behaald. Wij geven niet alleen garantie op het product wat wij leveren maar ook een niet goed, geld terug garantie. Hierdoor loopt u geen enkel risico!

Voordelen van Likes kopen

Likes kopen heeft z’n voordelen. Je komt direct een stuk geloofwaardiger over met je Facebook of Twitter profiel. Een bedrijf met 55 likes komt niet geloofwaardig over. Een bedrijf met 718 likes of 2416 likes komt al een heel stuk meer geloofwaardiger over. Daarnaast zul je veel sneller nieuwe volgers en likes aantrekken omdat een grote hoeveelheid likes als een magneet werkt! Als er een schaap over de dam is volgen er meer…

Veiligheid voorop

Wij leveren likes en volgers wat op een 100% veilige manier gebeurt. De likes en volgers zijn afkomstig van echte mensen met echte profielen en geen geautomatiseerde robots. Bij ons loop je dus geen enkel risico.

Hoe zit dat like-systeem in elkaar

Het systeem werkt als volgt: Mensen kunnen met hun eigen Facebook profiel inloggen op een zogeheten like-farm. Hierbij wordt hun profiel wel van te voren gecontroleerd op echtheid. Vervolgens kunnen zij pagina’s likes en daarmee punten scoren. De punten kunnen ze later laten uitbetalen. Wij plaatsen uw pagina in dit systeem en kunnen bepalen welke landen deze profielen te zien krijgen en vervolgens kunnen liken.

Omdat in India of in Afrika de lonen een stuk lager liggen zijn de likes ook een stuk goedkoper. Nederlandse likes of Belgische likes zijn een van de duurste omdat onze levensstandaard een stuk hoger ligt.

 


Meer informatie nodig? Kom dan naar www.Likes-Kopen.nl – mail met ons, bel met ons, chat met ons…

Linkruil.org

Comments are closed.