Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Folders drukken bij de digitale drukker

Folders zijn eigenlijk net gevouwen flyers, maar worden meestal voor andere redenen gebruikt. Wanneer u bijvoorbeeld voor kort uw producten en diensten uiteen wilt zetten, dan is een folder een zeer gemakkelijk hulpmiddel hierbij. Een flyer daarentegen wordt meestal gebruikt voor een eenmalige actie of voor een eenmalig evenement.

Folders drukken met uitstraling

Een aantal kenmerken kunnen ervoor zorgen dat je een bepaalde uitstraling geeft aan de folder. Op deze manier kun je een folder een exclusieve uitstraling geven. Een luxe uitstraling geven aan de folder kan door gebruik te maken van een speciaal papiersoort, goede inkt en door de afwerkingen. Folders kunnen gepersonaliseerd worden of per prospect een andere aanbieding. Door van laatst genoemde gebruik te maken, creëer je een hogere attentiewaarde voor je folder dan wanneer je hier geen gebruik van maakt. Bij een online drukker kunt u gemakkelijk en snel folders drukken. Heeft u liever advies, dan is dit ook zeer zeker mogelijk. Tegenwoordig is het heel makkelijk om goed en snel contact op te kunnen nemen met online drukker. Ook wanneer u niet veel of niet genoeg van het drukken van folders af weet, ook dan kunnen zij u verder helpen om tot het juiste resultaat te komen.

Het online drukken van folders

Vandaag de dag is het mogelijk om snel folder te laten drukken. Vaak kan online de bestelling worden doorgegeven, waarop de drukker deze ontvangt en daarop worden de folders automatisch afgedrukt. Wel moet de bezoeker op de website een aantal stappen doorlopen alvorens het drukwerkproces in gang kan worden gezet. Over het algemeen moet u eerst selecteren wat u wilt, dus in dit geval ‘folders’. In de vervolgstappen is het mogelijk om aan te geven van welk soort papier u gebruik wilt maken, wat de kwaliteit van de inkt moet zijn, het kleurgebruik, het materiaal, het gewicht en de afwerking. Wanneer deze keuzes zijn gemaakt kunt u uw gegevens invullen en op het eind kunt u de betaling afronden.

Zoals u kunt lezen is het plaatsen van een online bestelling om bijvoorbeeld een folder te drukken eenvoudig te plaatsen. Misschien is het niet persoonlijk, maar contact is in de meeste gevallen prima te leggen.

Linkruil.org

Comments are closed.