Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Formani RVS deurbeslag

Natuurlijk heeft Formani ook het eenvoudige deurbeslag in zijn bestand opgenomen. Alleen ziet het er meestal niet meer zo eenvoudig uit als het is. Wanneer we eerst eens naar het materiaal kijken, roestvrij staal. Het zal in de meeste keukens bekend zijn als het materiaal waar de messen, vorken en lepels van gemaakt zijn. Maar ook in de woningbouw wordt veel roestvrij staal gebruikt. De reden daarvoor is duidelijk, het roest niet.

De roestvrijstalen handtekening van uw huis

Maar roestvrij staal heeft nog een bijkomend voordeel, het is namelijk ook gewoon mooi. Dus laat Formani haar ontwerpers eens hun gang gaan met roestvrij staal. Op de tekentafels ontstaan dan unieke ontwerpen van eenvoudige onderdelen voor een deur, het beslag. Of het nu gaat om een deurklink op de deur va de huiskamer, of om de deurknop van de voordeur, het deurbeslag is als het ware de handtekening van uw woning. Iedereen raakt het aan, iedereen die binnenkomt neemt een deurklink of de deurknop in de hand.

De klant voorop

Een ontwerper vrij zijn gang laten gaan met het ontwerpen van deurbeslag betekend een ontwerp voor de hele woning. Daarom heeft Formani het aanbod niet beperkt, en betrekt ze bij vijf verschillende ontwerpers. Dat wil echt zeggen dat de keuze aan de klant is. De bedrijfsmissie is het dan ook de klant vooraan te zetten en niet de aandeelhouders, de jaarrekening of de winst. U laat de inrichting van uw woning toch het liefst over aan de specialisten? Niet omdat u zelf geen smaak zou hebben, juist het tegendeel is waar.

Maar om goed met een materiaal als roestvrij staal om te kunnen gaan en daar mooie ontwerpen mee te maken moet je jarenlange ervaring kunnen koppelen met een kunstzinnig inzicht. Wanneer een huizenbezitter al de tijd heeft on die ervaring op te doen, en het kunstzinnig inzicht heeft, dan is hij misschien zelf een vand de ontwerpers.

Formani Roestvrij stalen deurbeslag, eenvoudig het mooiste en het beste, niet alleen in ontwerp, maar ook in gebruik en veiligheid.

 

Linkruil.org

Comments are closed.