Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Foto op plexiglas, de mogelijkheden

Als je een mooie en unieke afdruk van je foto wilt ophangen in je woonkamer of juist op je werk, kun je kiezen voor een foto op plexiglas. Hierbij wordt gebruik gemaakt van UV gestabiliseerde plexiglaspanelen die verkleuring of vergeling van je foto moeten voorkomen als de zon er veelvuldig op schijnt. Zo wordt optimale bescherming van je foto geboden.

Je kunt kiezen uit mat of glans plexiglas. Beiden zorgt dat je foto goed past in elk modern interieur. Bij hoogglans plexiglas zie je echter een reflexie in het glas van het licht. Dit kan storend zijn en daarom kies je misschien liever voor mat glas. Bij mat plexiglas heb je echter de kans dat er een soort matte waas over de foto heen komt. Dit maakt de foto soms minder scherp. Dit hoeft echter niet altijd een probleem te zijn, zeker als het juist mooier is als een foto wat vager zichtbaar wordt. Met name bij babyfoto’s kan dit een heel mooi effect geven.  Het is goed om hier vooraf een overweging in te maken, zodat je weet wat je kunt verwachten en welk effect je juist nodig hebt.

Het is mogelijk om van je foto op plexiglas een kunstwerk te maken als geen ander. Je hebt ook keuzes als het gaat over de uitvoering van de foto op plexiglas. Plexiglaspanelen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor je er altijd wel één kunt vinden die goed past.  Ook kan plexiglas in een 2 of 3 luik worden gemaakt, wat mooie effecten geeft.

Linkruil.org

Comments are closed.