Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Foto op plexiglas

 

Een foto op plexiglas laten printen.

 

Als je een foto op plexiglas laat drukken krijgt deze een bijzondere uitstraling en komt echt schitterend tot leven. Het wordt meteen een blikvanger. Door de constant veranderende lichtval speelt het licht als het ware met je foto en krijgt deze dan ook telkens een ander effect. Je raakt er niet op uitgekeken. Foto’s op plexiglas zijn eenvoudig en gemakkelijk op te hangen aan de muur.

Printen.

Het printen van de foto gebeurt rechtstreeks op het plexiglas. Doordat er een witte beschermlaag op de achterkant zit, komen ook het wit en de lichtere kleuren in je foto prachtig uit. Zeker een beeld met een bijzondere lichtinval is dan de moeite waard om als foto op plexiglas te laten afdrukken. Zoals bijvoorbeeld een kleurrijke zonsondergang waarin het natuurlijke licht nog meer wordt versterkt door het glanzende effect van het plexiglas.

Chique uitstraling.

Een foto op plexiglas staat ook chique vanwege de intense kleurbeleving. Foto’s met felle en heldere kleuren op plexiglas tonen ronduit fantastisch. Je kunt zelf ook het effect beïnvloeden door de foto op plexiglas bijvoorbeeld op een witte muur te hangen of heel dicht bij een andere lichtbron waardoor het licht echt met je foto gaat spelen. Zo komt een foto op plexiglas het beste tot haar recht.

Verschillende seizoenen

Verschillende kleuren bladeren zijn het mooist te fotograferen in de herfst. Dit is een uitermate geschikt beeld om op plexiglas te laten printen. Maar ook een foto van een bijzonder winterlandschap geeft een betoverend effect. Eigenlijk komen alle verschillende seizoenen op hun eigen manier mooi uit op plexiglas.

Hoge kwaliteit.

Je ziet foto’s op plexiglas vaak in musea en galeries vanwege de hoge kwaliteit. Ook professionele fotografen maken er daarom vaak en dankbaar gebruik van.

Linkruil.org

Comments are closed.