Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

FTTH – Glasvezelverbinding tot aan uw woning

Infratel – de best way to connnect. Wij hebben niet voor niets voor deze slogan aan ons verbonden. Bij ons bent u voor producten op het gebied van data en telecom altijd aan het juiste adres. Bent u op zoek naar een glasvezelverbinding? Wij bieden verschillende FTTH producten aan. FTTH staat voor Fiber To The Home. Dit houdt in dat er glasvezelverbinding tot aan de woning is. Als er een DSL of kabelinternet wordt gebruikt is het laatste gedeelte een coaxkabel of een twisted-pair. Met een glasvezelverbinding is dit dus niet het geval maar is het laatste deel van glasvezel. Het laatste deel van de verbinding is het deel van de wijkverdeler naar uw woning. In Nederland is dit als één van de weinige landen meestal van glasvezel.

FTTH techniek en soorten

Met de Fiber To The Home producten wordt een verbinding gemaakt. Hierdoor heeft u internet. Het gebruik van FFTH heeft vele voordelen. Door de glasvezelverbinding heeft men een grote bandbreedte en hoge snelheid over een grote afstand. Voor sommige verbindingen is de snelheid zelfs 10 Gbit/s. Bij een glasvezelverbinding wordt meestal een single-mode fiber gebruikt maar de multi-mode fiber wordt ook wel eens gebruikt.  eH heeft

We hebben verschillende fibers. We hebben een fiber voor een glasvezelverbinding tussen twee grote centrales. Deze fiber heet FTTN of FTTK. Ten tweede hebben wij een FTTC/ FTTK. Dit is een verbinding naar het wijkverdelerkastje in de straat. Ook hebben wij FTTB, de glasvezel naar het gebouw. In het bedrijfsband is hiervoor een technische ruimte. Vanaf de technische ruimte gaat een FTTO “Fiber tot the Office. Dat is een glasvezelverbinding tot in een bedrijfspand.

Contact

Heeft u een FTTH nodig? InfraTEL helpt u verder. Wij hebben alle deskundigheid om u te adviseren over de juiste fiber. Wij zijn de technische groothandel op het gebied van telecom en data. Voor de fiber bent u dus bij ons aan het goede adres. Wij vinden onze klanten erg belangrijk. Voor overige vragen kunt u dus altijd contact met ons opnemen of een kijkje nemen op onze website.

Linkruil.org

Comments are closed.