Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

gaan de horoscoop weegschaal en maagd samen?

Hoi ik ben een horoscoop weegschaal. ik heb een probleem. nou een probleem kan ik het niet noemen maar ik weet niet hoe ik het aan moet pakken. ik ben ineens walgelijk verliefd geworden op mijn buurjongen ( horoscoop maagd) die al 5 jaar naast me woont. en nu hebben we zo’n band dat het meer een vriend is geworden dan meer dan dat. en hij doet ineens heel afstandelijk als ik met hem probeer te flirten. terwijl hij daarvoor initiatief nam. hoe moet ik dit doen??? ik ben in een week tijd echt heel verliefd geworden!!!

Ik ken je situatie..

ik heb dat ook gehad met een meisje waar ik heel goed bevriend mee was, ze had me wel duidelijk gemaakt dat ze me leuk vond maar ik was veel te verlegen, en we waren allebei te bang dat het fout zou gaan dus hebben we nooit, wat gehad, en ongemerkt zijn we toch uit elkaar gegroeit omdat we wisten dat we niet meer gewoon vrienden waren.

Achteraf denk ik wat ben ik toch weer dom geweest. Ik denk dat je beter eerlijk tegen hem kunt zijn en zeggen wat je voor hem voelt, want het kan best zijn dat hij ook smoorverliefd op je is en ook niet weet wat hij er mee aan moet en er maar voor wegloopt. Als hij niks met je wil, dan houd het op maar dan weet je waar je aan toe bent, maar onzeker blijven wachten tot er iets gebeurt is ook niet alles, en loopt vaak ook niet goed af , en wie weet is hij wel net zo verliefd op jouw als jij op hem

Linkruil.org

Comments are closed.