Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Garagedeur maken door professionele monteurs

Wanneer uw garagedeur kapot is, wilt u natuurlijk uw garagedeur maken. De monteurs van ROMASS hebben meer dan 20 jaar ervaring in het repareren en onderhouden van alle types en merken garagedeuren. Hierdoor hebben zij veel kennis opgedaan van de deuren waardoor zij uw storing snel en vakkundig op kunnen lossen. Hierdoor kunt u zo snel mogelijk weer gebruik maken van uw roldeur. Of u nu een garagedeur bij u thuis heeft of een industriële garagedeur bij uw onderneming. Beide kunnen gerepareerd en onderhouden worden door een van de monteurs van ROMASS. Ook ongeacht welk merk de garagedeur is of welke partij de deur geplaatst heeft kan ROMASS de deur repareren.

Veren van je garagedeur gebroken

Veren zijn essentieel voor de werking van je garagedeur. Is er een veer kapot of gesprongen? Dan gaat je deur niet meer open of dicht. Forceer niets, want zo kun je het probleem erger maken of je brengt jezelf onnodig in gevaar. Werken de veren niet naar behoren? Dan komen zowel de motor als de kabels onder grote druk te staan. Dit leidt niet alleen tot extra slijtage, maar kan ook gevaarlijke situaties opleveren. Het is daarom enorm belangrijk om de torsie- of trekveren tijdig te vervangen.

Wat is de functie van de veren?

De veren vormen dus een belangrijk onderdeel van je deur. Tot zover is het duidelijk. Maar wat doen die veren nu eigenlijk? De veren van een garagedeur zorgen voor de juiste balans, waardoor kan de deur snel en soepel kan worden geopend en gesloten. Door problemen met de spanning kan de deur ongelijkmatig, niet helemaal, of met de verkeerde snelheid openen of sluiten.

Hoe gaat dit in zijn werk?

Meld uw storing online aan bij ROMASS. Vermeld hierbij om wat voor soort garagedeur het gaat en wat de storing aan de deur inhoudt. Vul al uw contactgegevens in en kies de dag waarop u de monteur zou willen ontvangen. U ontvangt nu een bevestigingsmail met uw afspraaknummer. Er wordt zo snel mogelijk contact met u opgenomen door een van de medewerkers van ROMASS om uw aanvraag te bespreken en te bevestigen. U ontvangt dan ook de definitieve dag en tijd waarop de monteur bij u langs komt om uw garagedeur te maken. U kunt 24/7 uw storing aanmelden bij ROMASS en door ons uitgebreid netwerk aan monteurs door het hele land wordt u altijd snel geholpen.

 

Linkruil.org

Comments are closed.