Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gasttevredenheid met een app voor campings

Apps zijn niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Voor bijna alles is er een app te downloaden, om zodoende snel en gemakkelijk – meestal via de mobiele telefoon –  zaken te regelen. Mensen verwachten altijd en overal over dit gemak te kunnen beschikken. Ook campings zullen hieraan mee moeten doen om de consument – de gast dus – tevreden te stellen. Om optimale gasttevredenheid te kunnen realiseren, zal men dus eigenlijk moeten beschikken over een app voor campings.

De Gastgemak App, een app voor de gast zelf

Recreatieapps.nl ontwikkelt  speciaal voor campings handige apps. Zij hebben reeds meerdere apps op de markt gebracht. De Gastgemak-App is de app voor camping waar de gast veelvuldig mee in aanraking zal komen. Met deze app voor campings is het namelijk mogelijk om gasten snel en gemakkelijk op de hoogte te houden van bijvoorbeeld openingstijden van de receptie en andere faciliteiten, het recreatieprogramma of de menukaart van het restaurant. Maar ook is het mogelijk om het weer, evenementen in de buurt of andere leuke uitstapjes in het menu op te nemen. Alle handige informatie is dus overzichtelijk bij elkaar te brengen in één app voor campings. Ideaal voor de gast. Zij zullen tevreden zijn met deze duidelijke en overzichtelijke service, zonder dat ze in de wachtrij bij de receptie hoeven te staan. Alles is namelijk eenvoudig te raadplegen vanuit de accommodatie of zelfs heerlijk vanaf het terras.

De Schoonmaak-App, de medewerkers app voor campings

Een app voor campings hoeft niet altijd op de gast gericht te zijn. Ook voor de camping en haar medewerkers zelf bestaan er handige apps. Een goed voorbeeld hiervan is de schoonmaak app die door Recreatie-apps.nl is ontwikkeld. Hiermee kan eenvoudig een schoonmaakplanning voor accommodaties gemaakt worden en kan de schoonmaakvoortgang op aankomst- en vertrekdagen overzichtelijk bijgehouden worden. Het is bovendien mogelijk om de schoonmaak app te integreren met de werkzaamheden van de Technische Dienst. De Technische Dienst zou er zelfs ook helemaal op kunnen draaien.

Linkruil.org

Comments are closed.