Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gave nieuwe scooter? Voordeelscooters.nl

Je wilt gewoon een gave, nieuwe scooter. Een mooi model, dat bij je past. Goed formaat, prima wegligging. Betrouwbaar en eentje die prima presteert. Dan is een Kymco echt iets voor jou.
Een Kymco scooter wordt gemaakt in Taiwan. Daar produceren ze al brommers sinds 1963.
En wat er vooral uitspringt bij een Kymco, is de motor. Lekker pittig, zeer betrouwbaar en super zuinig!

Kymco scooters, diverse modellen
Een Kymco heeft naast een uitstekende motor en slimme technische snufjes nog veel meer positieve eigenschappen. De wegligging is namelijk heerlijk en de afwerking gedetailleerd. Eigenlijk moet je gewoon even langskomen in de showroom van voordeelscooters.nl in Rotterdam, om de verschillende modellen te bekijken. Wil je een proefritje maken? Laat het dan even weten, dan zetten wij de scooter voor je klaar.
Kijk wel uit, want als je eenmaal een ritje hebt gemaakt, dan ben je verkocht. Helemaal als je de prijs hoort van een Kymco bij Voordeelscooters. Je hebt namelijk al een nieuwe Kymco voor nog geen 1400 euro!

Kymco scooter kopen of leasen?
Wil je een Kymco scooter kopen of liever leasen? Beide kan namelijk bij Voordelscooters.nl. Als je gaat voor het leasen van een scooter, dan kun je zelf aangeven in welke termijnen je wenst te betalen. Je kunt altijd boetevrij aflossen. Handig toch?!
De leaseoptie geldt ook voor alle andere scootermerken en modellen, zoals Vespa Primavera of de Senzo Riva. Trouwens, als je een nieuwe scooter koopt, kun je rekenen op vele voordelen.

Linkruil.org

Comments are closed.