Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geavanceerde sproeitunnel

Als je bij dit artikel bent aanbeland dan bestaat er de kans dat je op zoek bent naar een bedrijf dat voor jou kan coaten. Gelukkig ben je bij het juiste adres want dat is precies waar wij ons mee bezig houden. Wij zijn een industrieel bedrijf dat grote installaties gebruikt om producten, artikelen en objecten te coaten. We maken hierbij onder andere gebruik van de geavanceerde sproeitunnel. Wat deze tunnel precies doet en wat het inhoudt vertellen we je graag verder in dit artikel. Als je liever direct naar onze website gaat, kan je gebruik maken van de linkjes in de tekst. Je komt direct op de juiste pagina.

Over de sproeitunnel

De sproeitunnel besproeit het artikel of product met een bepaalde stof waardoor er een beschermende laag ontstaat aan het oppervlak. Dit noemen we ook wel een oppervlaktebehandeling. Het design van onze sproeitunnel weet precies hoe je de meest efficiënte prestaties kan combineren met bescheiden energieverbruik. Voor het behandelen van allerlei soorten metalen hebben wij de juiste sproeitunnel. Qua prestaties verbruikt de sproeitunnel minder water en chemicaliën en optimaliseert het de betrouwbaarheid van het product. De sproeitunnel wordt elke keer steeds geavanceerder door de nieuwe technologieën die steeds vrij komen.

Waarom je moet kiezen voor onze installatie

Er zijn een aantal factoren die doorslaggevend kunnen zijn, in waarom je voor ons zou moeten kiezen. Ten eerste biedt de coating van onze systemen een langere levensduur, door efficiënte pompen wordt en minder water gebruikt tijdens het proces en is er ook een energiebesparende afblaaszone. Waar het eigenlijk op neerkomt is dat we alles zo duurzaam mogelijk willen doen en tot op het heden slagen wij daar keer op keer in. Neem contact met ons op als je interesse hebt in één van onze diensten of bekijk onze website voor meer informatie.

Linkruil.org

Comments are closed.