Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gebruik templates voor je dating berichten

Online dating is een tijdrovende taak die met wat simpele aanpassingen een stuk makkelijker wordt!

Een manier waarmee online dating makkelijker en effectiever, terwijl jij minder tijd kwijt bent. Is door templates voor je dating berichten te gebruiken.

Wat houdt een template in?

Eigenlijk is het heel simpel er zijn bepaalde situaties die je keer op keer tegen komt, en je bent op zoek naar een type vrouw die bij jouw past. Deze twee dingen zijn perfect om een paar templates van te ontwikkelen.

Waar ik bijvoorbeeld geregeld tegen aan loop is dat vrouwen een zeer korte profieltekst hebben. Sterker nog je kan het beter 1 tot 3 zinnen noemen, waardoor je weinig over haar te weten bent gekomen.

Om snel een dating bericht te schrijven kan je gebruik maken van een template, omdat er namelijk tal van vrouwen zijn die dat hebben.

Wat je bij de template doet is dat je al een groot deel van het bericht hebt ingevuld. Je hebt bijvoorbeeld een standaard intro en middenstuk en alleen het laatste gedeelte pas je aan. Op het type vrouw dat jij denkt dat ze is, stoer, een meisjes meisje, spiritueel etc.

Hoe bouw je een template op?

Om een goed berichten template te maken, moet je simpelweg de vrouwen en situaties die jij tegenkomt categoriseren.

Je hebt zorgzame vrouwen, party animals, erg ondeugende vrouwen, romantisch, ondernemend etc.

Je hebt profielen met alleen glamour foto’s, telefoonfoto’s, korte of lange profielteksten etc.

Nu heb je geen 96 templates nodig om elke variabele te ondervangen.

Maar je kunt wel een paar basis dingen ontwikkelen die je alleen maar hoeft te tweaken.

Bijvoorbeeld je begint met: “Ik zat een beetje wat profielen te bekijken en het viel mij op dat je…” En dan kan je nog een passend stukje verzinnen, waarmee je duidelijk maakt dat je positief verrast bent. Of dat je het jammer vindt en waarom. (Het hangt van het onderwerp af hoe jij deze benadert.)

Daarnaast kan je een standaard vraag erin gooien.

Bijvoorbeeld als je een vrouw mailt met een korte profieltekst, dan geeft dat veel ruimte om een interessante en leuke vraag (of vragen) te stellen, die niets met haar profiel te maken heeft. En deze kan je blijven hergebruiken, vooral als de reacties positief zijn.

Dus ga aan de slag en maak een paar mooie templates.

Linkruil.org

Comments are closed.