Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geen mobiel ontvangst in je eigen woning?

Valt je gesprek steeds weg? Doorlopend gemiste gesprekken? Hiervoor zijn meestal 2 oorzaken: Het gebouw is van staal/beton of uw zendmast staat te ver. De GSM Repeater Shop biedt al jarenlang een betrouwbare oplossingen voor dit probleem. Op de website https://www.gsm-repeater-shop.nl/vindt u een duidelijk en toch een zeer uitgebreide website met
GSM Repeaters en relevante artikelen.
Staat uw zendmast verder dan 1.000 meter, dan wordt de kwaliteit van het inpandige belsignaal behoorlijk minder. Met een afstand naar de zendmast van meer dan 5 kilometer wordt het buitensignaal meestal erg zwak. Om een repeater goed te laten functioneren is er wel een minimaal signaal nodig (1 streepje op de telefoon).

Kleine of en grote objecten: er is een oplossing
De GSM Repeater Shop levert oplossingen voor ruimtes vanaf 5m2 tot complete kantoortorens of bedrijfspanden. De repeaters worden ook veel gebruikt in parkeergarages, tunnels, concertpodia en kelders. Des te beter de kwaliteit van het pand, des te slechter het inpandige bereik.
Ben u benieuwd wat voor u de optimale opzet is. Potentiele klanten kunnen op de website een speciaal formulier invullen. Dan wordt er binnen 24 uur een op maat gesneden offerte naar u gemaild. Hierin is een overzicht van de benodigde materialen opgenomen. Dit kan variëren van een standaard oplossing voor een woning tot een uitgebreide installatie met meerdere binnen plafond of wand antennes en een richtantenne. De verschillende onderdelen kunnen los worden besteld, maar ook als “upgrade”. Met deze optie wordt het bestaande product vervangen door een beter of ander type product. We gebruiken dit relatief veel voor bij de buitenantennes. De standaard panel antenne wordt dan vervangen door een Yagi richtantenne. Voor binnen antennes is er een soortgelijke mogelijkheid. Hiervoor zijn oplossingen voor wand en plafond.

Niet alleen in Nederland
Ook in België en Duitsland wonen veel van onze (Nederlandse) klanten in een prachtige groene omgeving. Maar bomen absorberen het signaal erg goed. Ook dit zorgt voor een slechte ontvangst. Een repeater is hiervoor een goede oplossing. Om de buitenlandse klanten nog beter te kunnen adviseren zijn we speciale websites gestart: https://www.gsm-repeater-shop.be/ en
Ook in andere landen zijn we zeer actief. Zo zijn er eigen verkoop https://www.gsm-repeater-shop.de/ kantoren in Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië.

Goedgekeurde repeaters en toch concurrerende prijzen
Alle Rosenfelt en Amplitec repeater zijn CE! goedgekeurd, storingsvrij en geschikt voor alle mobiele telefoons. Om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken hebben we voor elk land een eigen handleiding gemaakt met veel handige tips. Doordat de GSM Repeater Shop levert in heel Europa kan er scherp worden ingekocht en daarmee ook scherpe prijzen aanbieden. Ondanks dat de installatie van een repeater relatief eenvoudig is, werken we samen met verschillende erkende installateurs. De GSM Repeater Shop is exclusief importeur van de topmerken Rosenfelt en Amplitec.
Dus: geen bereik met je GSM, ga naar de GSM Repeater Shop of bel naar ons kantoor in Wormer: 075-7716714.

Linkruil.org

Comments are closed.