Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Geile zinnetjes voor in bed en daarbuiten

Het is fantastisch om je partner te verleiden, geestelijk gek te maken en op te winden. Dit kan je met je lichaam doen en aanrakingen. Maar een andere manier is door gebruik te maken van woorden.

Dit kunnen worden zijn die je in bed uitspreekt tijdens de vrijpartij. Tijdens het voorspel of zelfs nog daarvoor. Daarnaast kan jij je partner ook een opwindend sms’je of whatsapp versturen om hem of haar op te winden.

En hoe graag je dit ook wilt, je weet nu waarschijnlijk nog niet de juiste woorden te vinden of weet je niet hoe je moet beginnen.

Wat zijn de juiste woorden?

Ten eerste zijn de juiste woorden. De woorden waar jij je goed bij voelt. Je spreekt ze tenslotte uit en als je dit op een onzekere manier doet of een zacht stemmetje. Dan is het eerder een turnoff dan opwindend.

Als tweede regel, is het slim om woorden die te klinisch zijn voor geslachtsdelen niet te gebruiken. Tussen de wat meer stoute woorden klinkt dat toch afwijkend. Daarnaast ben je niet met een dokter aan het overleggen, dus kan je de biologietermen links laten liggen.

Een tips als je echt onzeker bent hoe je de geslachtsdelen moet noemen is door de ander het eerste te laten zeggen.

Hoe doe je dat?

“Mmm schatje ik voel dat je zo nat bent…vertel is wat zou je nu graag in je voelen?” En dan krijg je jouw….

Als vrouw kan je zeggen: “Wat ben je toch lekker hard…waar zou je nu graag naar binnen willen glijden?” In je…

Dan kan je nog zeggen: “Wat wil je in me …. stoppen?” “Oké kom hier met die lekkere … van je!”

Hoe begin je?

Als je geile zinnetjes wilt zeggen, dan moet je natuurlijk ergens beginnen. Een laagdrempelige manier is om via sms of Whatsapp te beginnen.

En dan begin je met een herinnering of gevoel te delen van de vorige nacht. “Ik vond het zo lekker toen je … deed! Raak al opgewonden als ik er aan denk!”

Als je elkaar weer ziet dan kan je bijvoorbeeld je partner bij het koken in het oor fluisteren. Dat je vanavond wel zin hebt om … te doen. En dat je haast niet kunt wachten.

Tijdens het voorspel kan je zeggen, hoe opwindend je de ander vindt. Welke lichaamsdelen je sexy vindt en waar je zin in hebt.

“Je hebt zo’n heerlijk lichaam ik kan er geen genoeg van krijgen!” “Hmm…jij bent zo heerlijk stout dat maakt me echt geil!”

Tijdens de vrijpartij kan je natuurlijk nog heftigere dingen zeggen. Bijvoorbeeld als vrouw kan vragen voor een tik op je billen als je van achter genomen wordt. Of dat je z’n harde … in je wil voelen.

Dit moet je wel voldoende inspiratie geven om iets geils tegen je partner te zeggen!

Linkruil.org

Comments are closed.