Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Gezichtsverzorging

De gezichtshuid wordt het meest blootgesteld aan invloeden van buitenaf, denk aan zonlicht, uitlaat gassen, regen, wind etc.  Het is daarom belangrijk om je huid goed te verzorgen. Anders bestaat de kans op uitdrogen of ondervoed raken van de huid. De gezichtsverzorging is voor ieder persoon weer anders, iedereen heeft immers een andere huidtype. Al met al: een goede gezichtsverzorging is van belang!

De reiniging van het gezicht

Na een avond uit maak je jezelf wijs dat je ”geen tijd hebt om je huid te reinigen” of dat je ”te moe bent om je huid te reinigen”. Tegenwoordig is er een groot aanbod aan reinigingsproducten, dit maakt het afhalen van make-up een fluitje van een cent. Belangrijk is dat je een make-up remover kiest die aansluit bij jouw huidtype. Als je niet weet wat jouw huidtype is of als je advies wilt over het verzorgen van jouw huid kijk dan hier.

Gezichtscrème
Nadat je gezicht grondig gereinigd is, kun je een voedende en hydraterende gezichtscrème aanbrengen. Dit is een erg belangrijke stap die je zeker niet mag vergeten! Dankzij deze gezichtsverzorging voelt de huid soepel en zacht aan. Je kunt een dag- of nachtcrème gebruiken of gewoon een algemene gezichtscrème.

Is je huid wellicht al wat ouder, dan kun je er voor kiezen om anti-verouderingsproduct te gebruiken. Veel producten op het gebied van gezichtsverzorging maken rimpels en lijntjes minder zichtbaar.

Gezichtsmasker
Niets is heerlijker dan na een drukke dag lekker in bad te gaan. Waarom dan ook niet meteen een gezichtsmasker gebruiken? Je slaat twee vliegen in één klap. Terwijl jij lekker ontspant en je lichaam kalmeert, wordt de gezichtshuid verzorgd door het gezichtsmasker. Een masker is een goede aanvulling op je gezichtsverzorging.

Linkruil.org

Comments are closed.