Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Glasvezel patchpaneel | Alles voor een goede verbinding

Internet is overal. In het bedrijfsleven speelt dit dan ook een grote rol. Een organisatie beweegt zich veel online en het is dus ook belangrijk dat dit goed werkt. Een storing of een systeem dat continu vastloopt kan uw bedrijf veel geld kosten. Op kantoren ziet u het overal, een glasvezel patchpaneel. Maar wat is het nu precies? Een patchpaneel is een paneel waarop met patchkabels tijdelijke of permanente verbindingen gemaakt kunnen worden door de groot aantal aansluitbussen waarin de kabels worden aangesloten. Hiervoor worden telefoon- en netwerkverbindingen gemaakt. Op onze webshop kunt u veel verschillende patchpanels aanschaffen die passen bij uw bedrijf. Samen zorgen we voor een goede verbinding!

 

Aanbod glasvezel patchpaneel

 

De meeste patchpanelen zijn voorzien van de RJ45 jacks. Op de werkvloer zijn veel contactdozen te vinden met RJ-45 stekkers. Deze worden weer aangesloten op het centrale patchpanel. Hier komt bijvoorbeeld ook het internet terecht of een eventuele huistelefoonkabel. Ook bijvoorbeeld de Wi-Fi is aan te sluiten op het patchpanel. Wij bieden ook ledige 19inch patchpanels aan. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke jacks er in het panel worden aangesloten. Bij deze panels is het ook mogelijk om glasvezels aan te sluiten, wat dus weer zorgt voor sneller internet. Binnen organisaties is dit dus erg handig en op deze manier kan het paneel gecombineerd worden met glasvezel en data. Dit zorgt voor verbetering van het internet en is dus zeer effici├źnt voor een organisatie.

 

Meer informatie

 

Op onze webshop kunt u al onze panels bekijken. We hebben een korte omschrijving toegevoegd aan het product zodat u goed op de hoogte bent van de kenmerken van het product. Wij vinden het belangrijk dat u het juiste artikel besteld en staan u ook graag te hulp als u iets niet begrijpt of meer kennis van zaken nodig hebt. Onze medewerkers weten raad met het glasvezel patchpaneel dus wij helpen u graag verder.

Linkruil.org

Comments are closed.